Araç sürücülerine kötü haber! Benzine zam yolda

Akaryakıt sektörü temsilcileri petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki hareketliliğin ardından benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam bekliyor. Zam pompa fiyatına da yansıyacak. Yeni fiyatlar ne kadar olacak? İşte güncel durum...

Araç sürücülerine kötü haber! Benzine zam yolda

Akaryakıt sektörü temsilcileri petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki  dalgalanmanın ardından benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli zam bekliyor. Motorinde ise fiyat değişimi olmayacak.

Sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 67 kuruş zam gelecek.

Güncel akaryaktı fiyatlarına göre; bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı ortalama olarak İstanbul’da 18,63 liraya, Ankara’da 18,84 liraya, İzmir’de 18,83 liraya yükselecek.

Motorinin litre fiyatı ortalama olarak İstanbul’da 22,02 lira, Ankara’da 22,18 lira, İzmir’de 22,28 lira seviyesinde bulunuyor.

Akaryakıt fiyatları, rafineri uzaklıkları ve şirketlerin kâr marjlarına göre iller, ilçeler ve bayiler arasında değişiklik gösteriyor.