Akaryakıtta dalgalanmalar devam ediyor! İşte, güncel fiyatlar...

2023 yılının ilk haftasında akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Benzine zam mı geldi? Araç sahipleri akaryakıttaki dalgalanmaları takip ediyor. 7 Ocak Cumartesi akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. İşte, 7 Ocak güncel akaryakıt fiyatları..

Akaryakıtta dalgalanmalar devam ediyor! İşte, güncel fiyatlar...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar yeni yılın ilk haftasındaki son durumu merak ediyor. 7 Ocak 2023 akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte, 7 Ocak güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıtta dalgalanmalar devam ediyor! İşte, güncel fiyatlar... - Resim : 1

Araç sahipleri sabah uyandıklarında güncel akaryakıt fiyatlarına bakıyor. Son bir senede yapılan zamlar araç sahiplerini zora soktu. 2023'ün ilk haftasında da araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe alıyor. 

Akaryakıtta dalgalanmalar devam ediyor! İşte, güncel fiyatlar... - Resim : 2

Yılın son zammı!

2022 yılının son gününde benzin fiyatlarına 84 kuruş zam gelmişti. Motorin fiyatında ise herhangi bir değişiklik olmamıştı.İşte, 7 Ocak güncel akaryakıt fiyatları..

Akaryakıtta dalgalanmalar devam ediyor! İşte, güncel fiyatlar... - Resim : 3

7 OCAK 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da bir litre benzin fiyatı 19.51  TL

İstanbul'da bir litre motorin fiyatı 22.12 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 10,46  TL oldu.