Akasya Durağı’ndaki Zeyno'nun, Sen Çal Kapımı Figen’e geçişi olay oldu!

Akasya Durağı’ndaki Zeyno karakterinden FOX TV'de yayımlanan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterine geçiş yapan ünlü oyuncu Sitare Akbaş'ın değişimi görenleri şoke etti.

Akasya Durağı’ndaki Zeyno'nun, Sen Çal Kapımı Figen’e geçişi olay oldu!

Bir döneme damga vuran Zeki Alasya ve Levent Ülgen'in başrollerinde yer aldığı sevilen dizi Akasya Durağı'nda Zeyno karakterine can veren ve şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisiyle parlayan yıldız oyuncu Sitare Akbaş'ın değişimi şaşırttı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Figen Yıldırım olarak ekrandaki yerini alan başarılı oyuncu Sitare Akbaş, evrim geçirdi. Başarılı oyuncu performansı ile göz doldururken, değişimi ise büyük bir şaşkınlık yaşattı. 

 

Akasya Durağı’ndaki Zeyno'nun, Sen Çal Kapımı Figen’e geçişi olay oldu! - Resim : 2

Akasya Durağı’ndaki Zeyno karakterinden, Sen Çal Kapımı dizisinde Figen karakterine geçen ünlü oyuncu müthiş bir değişim geçirdi.

Bu radikal değişim ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Akasya Durağı'nda köylü kızı Zeyno'yu canlandıran Sitare Akbaş, yeni dizisindeki tarzı ile dikkat çekiyor.

Akasya Durağı’ndaki Zeyno'nun, Sen Çal Kapımı Figen’e geçişi olay oldu! - Resim : 3

Sen Çal Kapımı dizisinin Fifi’si Sitare Akbaş kimdir?

6 Ekim 1988 doğumlu Sıtare Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır. Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? (2011), Dila Hanım (2012), Emanet (2014), Urfalıyam Ezelden (2014), Analar ve Anneler (2015) dizileriyle devam etmiş, son olarak baş rollerini Caner Cindoruk, Gizem Karaca gibi isimlerle paylaştığı İstanbul Sokakları (2016) dizisinde yer almıştır. Başarılı oyuncu genç yaştaki kariyerinde dört uzun metrajlı ve 2 kısa metrajlı filmde rol almıştır.