Akılalmaz anlar kamerada! Yoldan geçen kadını kendisine siper etti

Akıllara durgunluk veren olay Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana geldi. Bir kiş yolda karşılaştığı husumetlisinden kaçarak yol kenarındaki bir kadını kendisine siper etti. O anlar kameraya yansıdı.

Mersin, Tarsus'da Muhammed A. husumetlisi Ahmet A. ile yolda karşılaştı. Muhammed A., Ahmet A'yı tabanca ile kovalamaya başladı. 

Muhammed A.'dan kaçmaya başlayan Ahmet A. yol kenarındaki bir kadını kendisine siper etti. Kadını kendisine siper eden Ahmet A., Muhammed A. tarafından bacağından vuruldu. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olay, saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Muhammed A., daha önce kavga edip, husumetli olduğu Ahmet A. ile yolda karşılaştı. Belindeki tabancayı çıkaran Muhammed A., Ahmet A.'yı kovalamaya başladı.

Can havliyle kaçıp, yol kenarında duran kadını kendisine siper etmeye çalışan Ahmet A. ile Muhammed A. arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında Ahmet A.'yı bacağından yaralayan Muhammed A., olay yerinden kaçtı. İhbarla gelen sağlık ekipleri tarafından Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet A., tedaviye alındı.

Öte yandan olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili çalışmasını sürdürüyor.