Akılalmaz hırsızlık vakası: Memleket Partisi'nin il başkanlığı çalındı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da akılalmaz hırsızlık meydana geldi. Memleket Partisi'nin Malatya il binası ağır hasar alınca faaliyetlerini çadırdan devam ettiriyordu. Memleket Partisi’nin il başkanlığı olarak kullanılan çadır çalındı. Çalınan çadırın bulunmasının ardından partinin resmi Twitter hesabından, "Gariban olmak, şaibeli olmaktan iyidir. Malatya İl Başkanlığımız dimdik ayakta!" paylaşımı yapıldı.

Akılalmaz hırsızlık vakası: Memleket Partisi'nin il başkanlığı çalındı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Memleket Partisi’nin Malatya il binası ağır hasar aldı.

Çadırda siyasi faaliyetlerini yürütmeye çalışan Memleket Partisi’nin çadır bir süre önce çalındı. Çalınan çadırın bulunmasının ardından çalışmalarına kaldığı yerden devem partinin hesabından “Gariban olmak, şaibeli olmaktan iyidir. Malatya İl Başkanlığımız dimdik ayakta!” paylaşımı yapıldı.

Maddi yetersizliklerden ötürü konteynere geçemeyen Memleket Parti’nin Malatya’daki çadırı çalındı. Partinin, Abdullah Gül Parkı’nda kurulan çadırında faaliyetlerini yürüten Malatya Memleket Partisi İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, maddi yetersizliklerden dolayı konteyner alamadıklarını söyledi.

Akılalmaz hırsızlık vakası: Memleket Partisi'nin il başkanlığı çalındı! - Resim : 1

“DİĞER PARTİLER GİBİ ÇOK ZENGİN DEĞİLİZ”

Çinkılış, “Konteyner ayarlamak istedik ama olmadı. Öyle bir bütçemiz olmadı. Seçim dönemiydi zaten, hemen çadırımızı kurup standımızı açtık. Hatta çadırımız bir kere çalındı. Emniyetten arkadaşların ilgilenmesi neticesinde bulduk. Şartlar şu anda bunu gerektiriyor, memnunuz, yapacak bir şey yok. Malatya’da bir yer tutmak çok mu zor? Diye yorum alıyoruz. Evet, burada sağlam ve uygun bir yer bulmak çok zor. Hem kiralar fahiş miktarda, hem de sağlam bir yer bulmak öyle kolay değil. İnsanlar başını koyacak yer bulmazken bizim böyle bir yere geçmemizin mümkünü yok. Diğer partiler gibi çok zengin değiliz. Gariban olmak, şaibeli olmaktan iyidir. Malatya İl Başkanlığımız dimdik ayakta” dedi.

Kaynak: Malatya Söz