Akılalmaz olay! Doğuma giren baba hayatının şokunu yaşadı: Doktor, doğumda öyle bir şey yaptı ki bebeğin başını kopardı

Brezilya’nın Minas Gerais eyaletinde meydana gelen olayda doğum yapan kadının karnına baskı yapan doktorun bebeğin başını kopararak ölümüne sebep olduğu öne sürüldü. Yaşanan olayın ardından polis soruşturma başlattı.

Akılalmaz olay! Doğuma giren baba hayatının şokunu yaşadı: Doktor, doğumda öyle bir şey yaptı ki bebeğin başını kopardı

Korkunç olay Brezilya'nın Minas Gerais eyaletindeki Belo Horizonte'deki Hospital das Clinicas hastanesinde meydana geldi. 1 Mayıs günü 28.haftalık hamile olan 24 yaşındaki Ranielly’i doktorlar doğum yapmaya teşvik etti. Ranielly, doğuma alındıktan sonra kimliği belirsiz kadın doğum uzmanının, doğumu yakından izlemek için kızın babasını doğumhaneye aldı.

BEBEĞİN KAFASININ KOPTUĞU İDDİASI

Doğumda korkunç bir olay yaşandı. Doktor, bebeği daha hızlı çıkarmak için annenin karnına baskı yaptı. Olayı saniye saniye izleyen baba, bebeğin kafasının koptuğunu iddia etti.
Aile, korkunç olay meydana gelene kadar bebeğin hayatta olduğunu öne sürüyor. Öte yandan aile, hastanenin kendilerine olayın ayrıntılarını gizlemek için baskı yaptıklarını belirtti.

TÜM MASRAFLARI HASTANEYE KARŞILAMAK İSTİYOR

Ranielly Coelho Santos adlı anne, iki gün sonra yerel polise şikâyette bulundu. Polis şimdi doktorun soruşturulduğunu doğruladı. Polis raporu ayrıca, Ribeirao das Neves'ten aileye daha sonra hastanedeki bir sosyal hizmet görevlisinin başvurduğunu ve hastanenin bebeğin cenazesinin tüm masraflarını karşılayacağını söylediğini söylüyor.

Ayrıca söz konusu teklifin, yalnızca "otopsinin hastanede yapıldığı", "çocuğun cesedinin zaten incelendiği" ve "cenazenin Adli Tıp Kurumu'na gönderilmeyeceğine dair belgeleri imzalamayı kabul etmeleri halinde geçerli olduğu bildirildi.

AİLE EVRAKLARI İMZALAMAYI REDDETTİ

Avukat Jennifer Valente'ye göre aile evrakları imzalamayı reddetti ve bebeğin kalıntıları IML'de inceleniyor. Hastanenin yerel basına yorum yapmayı reddettiği ve otopsi sonucunun kamuoyuna açıklanmadığı bildirildi. Polis soruşturması sürüyor.
Bebeğin cenazesi, toprağa verilmek üzere bugün aileye teslim edildi.

Akılalmaz olay! Doğuma giren baba hayatının şokunu yaşadı: Doktor, doğumda öyle bir şey yaptı ki bebeğin başını kopardı - Resim : 1