Akıllara durgunluk verecek olay! Hamile olduğunu öğrendikten 48 saat sonra doğurdu

ABD'de akıllara durgunluk verecek bir olay gerçekleşti. Bacak şişliği şikayeti ile hastaneye giden kadın hamile olduğunu öğrendi. 48 saat sonra çocuğunu kucağına aldı.

Akıllara durgunluk verecek olay! Hamile olduğunu öğrendikten 48 saat sonra doğurdu

ABD'li bir kadın bacak şişliği şikayetiyle hastaneye gitti, hayatı değişti. Doktor "hamilesin" deyince şoke olan kadın, 48 saat sonra sağlıklı mı sağlık bir çocuk dünyaya getirdi. Hastaneye gitmeseydi neredeyse canından olacaktı. Doktorlar kadına 'preeklampsi' yani gebelik zehirlenmesi yaşadığını belirterek acilen doğuma aldılar

Gebelik zehirlenmesi yaşadı

Peyton Stover ve erkek arkadaşı Travis Koesters heyecan ve sevinci aynı anda yaşarken doktor kötü haberi verdi. Peyton'un böbrekleri ve karaciğeri düzgün çalışmıyordu. Doktor bunun sebebinin 'Preeklampsi' yani gebelik zehirlenmesi olduğunu söyledi.

Akıllara durgunluk verecek olay! Hamile olduğunu öğrendikten 48 saat sonra doğurdu - Resim : 1

Acil doğuma alınması gerekiyordu

Doktorlar hem anne hem de bebeğin korunması için acil bir Doğum planı hazırladı. Peyton'un erkek arkadaşı Travis hamileliği yeni öğrenmişken hemen peşinden doğum haberini alınca şoke olduklarını belirterek, "15 dakika içinde bebeğiniz olacak der gibiydiler" dedi.

 

48 saat sonra doğum yaptı

Peyton hamile olduğunu öğrendikten 48 saat sonra sezaryen doğuma alındı ve bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Genç kadın 10 hafta erken dünyaya gelen oğlu Kash'ı kucağına aldıktan sonra "Tesadüfen gelmeseydim muhtemelen hafta sonunu göremezdim" dedi.