Akıllara durgunluk veren an! "Dehşet çıkarırım" diyen yarışmacı önce inledi sonra ağladı! Böylesi yaşanmadı

Ekranların sevilen programı Yemekteyiz'de akıllara durgunluk veren bir an yaşandı. Kalburabastı tatlısına tiki olan bir yarışmacı, "Dehşet çıkarırım" dedikten sonra tatlının adını duyar duymaz krize girdi. Önce inleyip sonra titreyerek ağlayan yarışmacı, tepkisiyle görenleri şaşkına çevirdi.

Akıllara durgunluk veren an! "Dehşet çıkarırım" diyen yarışmacı önce inledi sonra ağladı! Böylesi yaşanmadı

TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının son bölümünde, enterasan anlar yaşandı. 

"BÜYÜK DEHŞET ÇIKARIRIM"

Programın sunucusu Zuhal Topal'ın, "Hangi yemeği yemezsiniz?" sorusunu üzerine Kübra isimli bir yarışmacı, kağıda yazarak belirttiği kalburabastı tatlısının adını duyar duymaz kendisini krize soktuğunu söyledi ve rakiplerini, "Kesinlikle o tatlıyı yapmayın. İnşallah menülerinizde yoktur. Eğer olursa büyük dehşet çıkartırım." diye uyardı. 

Bu sözlerin hemen ardından bir başka yarışmacı, tatlının adını yüksek sesle okuyunca Kübra isimli yarışmacı krize girerek önce inledi, sonra ise titreyerek ağlamaya başladı.

Herkesin hayretle izlediği o anlarından ardından neden krize girdiğini açıklayan yarışmacı, "Annemin bu tatlıyı yaptığı günün gecesi ben o tatlıyı yedim. Tatlıyı yedikten sonra kabus gördüm. Kabusu, tatlıyı yediğim için gördüğümü düşündüm. O tatlının böyle bir uğursuzluk getirdiğine inanıyorum" dedi.