Akşener Grup Toplantısı’nda Nihal Atsız’ın şiirini okumuştu! İyi Parti Sözcüsü o iddialara yanıt verdi! Mansur Yavaş ile ilgisi yok

Meral Akşener'in okuduğu Nihal Atsız şiiri üzerine Mansur Yavaş'ın hedef alındığı iddia edilmişti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Zorlu, "Bu iddialar tamamen gerçek dışı olup, böyle bir siyasi manipülasyonun amacına asla ulaşamayacağını önemle belirtmek isteriz." dedi.

Akşener Grup Toplantısı’nda Nihal Atsız’ın şiirini okumuştu! İyi Parti Sözcüsü o iddialara yanıt verdi! Mansur Yavaş ile ilgisi yok

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Zorlu, Meral Akşener'in bugünkü grup toplantısında Nihal Atsız’a ait bir şiirden alıntılar yapmasıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in bugünkü toplantıda Nihal Atsız’dan yaptığı alıntıların Mansur Yavaş ile ilişkilendirilmek istendiğini belirterek "Bu bir siyasi manipülasyondur" dedi.

"İDDİALAR TAMAMEN GERÇEK DIŞI"

Zorlu paylaşımında, şiirden yapılan alıntıların Mansur Yavaş ile ilişkilendirilmek istendiğini belirterek şunları kaydetti:

"Bugün TBMM Grup Toplantımızda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yapmış olduğu konuşmasında daha önce de farklı vesilelerle olduğu gibi Merhum Hüseyin Nihal Atsız’a ait bir şiirden bazı alıntılar yapılmıştır. Ancak söz konusu ifadelerin, kimi çevrelerce amaç ve bağlamından çıkarılarak kıymetli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’la ilişkilendirilmek istendiği görülmüştür. Bu iddialar tamamen gerçek dışı olup, böyle bir siyasi manipülasyonun amacına asla ulaşamayacağını önemle belirtmek isteriz. Saygılarımızla."

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, partisinin grup toplantısında Nihal Atsız'ın, "Kopunca bir büyük savaş, er tez gider, korkak yavaş. Yüreksize akçayla aş, erlere meydan görünür" dizelerini okuyarak Mansur Yavaş'ı hedef aldığı iddia edilmişti.

Akşener, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda Nihal Atsız’ın şiirini okumuştu.

Akşener’in okuduğu şiirde ise şu ifadeler yer aldı:

“Kopunca bir büyük savaş
Er tez gider, korkak yavaş
Yüreksize akçayla aş
Erlere meydan görünür”