Alaçatı'da transparan giyen Gülşen Adana'da yine şaşırttı

Alaçatı'daki konserinde giydiği transparan kıyafetiyle çok konuşulan Gülşen'in Adana tercihi yine çok konuşulacağa benziyor. Gülşen'in tercihi yine siyahtan yanaydı ancak konsere gelenleri oldukça şaşırttı.

Alaçatı'da transparan giyen Gülşen Adana'da yine şaşırttı

Tatil mevsiminin başlaması ve koronavirüs yasaklarının azalması ile birlikte ünlü isimler yine konserleri ve kıyafetleri ile gündem olmaya başladı. Gülşen'in Alaçatı sahnesinde tercih ettiği tranparan kıyafeti akıllardan silinmeden ünlü sanatçı bu kez Adana'da sahne aldı. Gülşen'i yine benzer bir kıyafetle göreceğini sananlar ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Alaçatı'da transparan giyen Gülşen Adana'da yine şaşırttı - Resim : 1

Yorumları kızdı, bunu giydi

İç çamaşırının üzerine transparan kıyafeti giyen şarkıcı, gelen eleştirilere Instagram'dan sert yanıt vermişti.  Gülşen, "Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, bir çok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi. Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye..." diye yazmıştı.

Siyah tutkusu olmuş gibi

Kısa süre önce Adana konserinden fotoğraflar paylaşan 45 yaşındaki şarkıcının siyah kıyafet tercih etmesi gözlerden kaçmadı. Siyah bluz ve siyah pantolon kombini yapan Gülşen, bu defa çok farklı bir tarzla sevenlerinin karşısına çıktı.