Alanyaspor Yeni Malatyaspor canlı izle

Alanyaspor Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında karşı karşıya geliyor. Alanyaspor Yeni Malatyaspor maçı beIN SPORTS 2 şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Alanyaspor Yeni Malatyaspor şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Alanyaspor Yeni Malatyaspor canlı izle

Alanyaspor Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alanyaspor Yeni Malatyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

ALANYASPOR YENİ MALATYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka beIN SPORTS 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

ALANYASPOR YENİ MALATYASPOR CANLI İZLE

İşte Alanyaspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izle

Alanyaspor Yeni Malatyaspor mücadelesinde Turgut Doman düdük çalıyor.

Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak.

Alanyaspor Yeni Malatyaspor maçı muhtemel 11'ler...

ALANYASPOR: YUSUF, JUANFRAN, FATİH, FURKAN, BORJA, UMUT, NOAVİS,E. AKBABA,OĞUZ, CANDEİAS, EDUARDO

Y. MALATYASPOR: ABDULSAMED, GAMELİHAFEZ, BARIŞ, BUĞRA, AZUBUİKE, DONSAH, JOSPİN, KENAN, TETTEH, DİCKO

Alanyaspor'da  1 eksik

Alanyaspor'da Efecan Karaca'nın sarı kart cezası bulunuyor. Serkan Kırıntılı, Famara Diedhiou ve Fatih Aksoy'un durumu ise şüpheli.

Yeni Malatyaspor'da Gaston Campi ve Mustafa Eskihellaç'ın sarı kart cezası bulunuyor. Nuri Fatih Aydın ve Stephen Mallan'ın durumu şüpheli. Ertaç Özbir ise kadro dışı.

Yeni Malatyaspor'a rakip olduğu dokuz Süper Lig maçının ikisini kaybeden Alanyaspor (4G 2B), bu mağlubiyetleri Malatya ekibinin filelerini havalandıramadığı iki karşılaşmada 1-0'lık skorla aldı.

Alanyaspor'a konuk olduğu son beş lig maçının sadece birini kazanabilen Yeni Malatyaspor (1B 3M), tek galibiyetini Kasım 2018'de Süper Lig'de aldı (1-0).

Son üç Süper Lig maçından puan çıkaramayan Alanyaspor, Kasım 2018'den (5 maç) bu yana üst üste 4+ mağlubiyet almıyor. Akdeniz ekibini çalıştıran Francesco Farioli, Türkiye kariyerinde üst üste dört lig yenilgisi yaşamadı.

Süper Lig'deki son altı maçını kaybeden Yeni Malatyaspor, en üst ligde daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşamadı.

Süper Lig'de maçın oynandığı haftaya puan tablosunun son sırasında giren takımlara rakip olduğu üç iç saha karşılaşmasını da kazanan Alanyaspor, bu süreçte attığı dokuz gole karşılık kalesinde sadece üç gole izin verdi.

Yeni Malatyaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 17 Süper Lig maçının 13'ünde gol atamadı (2G 2B 13M). Lig tarihinde sadece iki takım bir sezonda daha fazla dış saha karşılaşmasını boş geçti: Ankaragücü (1977/78'de 14) ve Adana Demirspor (1960/61'de 15).

Alanyaspor, bu sezon Süper Lig'de ilk golü attığı hiçbir maçı kaybetmeyen iki takımdan biri konumunda (11G 7B; diğeri Sivasspor). Bu süreçte açılış golünü kalesinde gördüğü karşılaşmalardan galibiyet çıkaramayan tek takım olan Yeni Malatyaspor (1B 20M), aynı zamanda bu şekilde en az puan toplayan ekip (1 puan).

Alanyaspor'un Süper Lig'de attığı son altı golün üçünde payı bulunan Efecan Karaca (2 gol & 1 asist), bir lig sezonunda Akdeniz ekibinin formasıyla hem 5+ gol atan hem de 10+ asist yapan ilk oyuncu olmak istiyor (4 gol & 10 asist).

Süper Lig'deki 10 maçlık suskunluğunu son karşılaşmada Konyaspor filelerini havalandırarak sonlandıran Yeni Malatyaspor forveti Benjamin Tetteh, Ekim 2021'den bu yana üst üste iki maçta gol atamıyor.

Bu sezon yabancı meslektaşlarına rakip olduğu dört Süper Lig maçının üçünü kaybeden Cihat Arslan (1G), tek galibiyetini Franceco Farioli'nin vatandaşı olan Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı Adana Demirspor karşısında aldı (1-0).