Alanyaspor’dan imza şov! 3 yeni transfer formayı giydi

Trendyol Süper Lig ekibi Alanyaspor, Sergio Cordova ve Nuno Lima ile 4, Pione Sisto ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcular için Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Alanyaspor’dan imza şov! 3 yeni transfer formayı giydi

Türkiye’de transfer sezonu dün sona ererken Alanyaspor sözleşme imzaladığı futbolcular için Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenledi. Bu kapsamda Alanyaspor, 22 yaşındaki stoper Nuno Lima ve 27 yaşındaki forvet oyuncusu Sergio Cordovaile 4, 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Pione Sisto ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanyaspor’dan imza şov! 3 yeni transfer formayı giydi - Resim : 1
Pione Sisto

 

SISTO: TARAFTARLARIMIZLA BULUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

İmza töreni sonrası konuşan Sisto, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir şehre geldim. Taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Transferim kesinleştikten sonra taraftarlardan mesajlar gelmeye başladı. Onların ilgisi için de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Alanyaspor’dan imza şov! 3 yeni transfer formayı giydi - Resim : 2
Nuno Lima

 

NUNO LIMA: KARİYERİMDE ÇOK BÜYÜK BİR ADIM

Nuno Lima ise, “Öncelikle bu fırsattan dolayı başkanımıza ve kulübe çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu kariyerimde çok büyük bir adım. Kulübe katkıda bulunmak istiyorum. Çok sıkı çalışacağım” diye konuştu.

Alanyaspor’dan imza şov! 3 yeni transfer formayı giydi - Resim : 3
Sergio Cordova

 

CORDOVA: KARAYERİMDE ZİRVE YAPABİLECEĞİM BİR YERE GELDİM

Sergio Cordova, “Kulübe gelmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Hep birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. Kariyerimde zirve yapabileceğime inandığım bir yere geldiğimi düşünüyorum. Türkiye liginde daha önce oynayan takım arkadaşlarıma sorduğumda iyi bir lig olduğunu söylediler. Gözlemlerim de bu şekilde. İyi bir lige geldiğimi düşünüyorum” diye konuştu.