Alaves Villarreal canlı izle

İspanya La Liga'nın 34. haftasında Alaves Villarreal karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alaves Villarreal Alaves Villarreal şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık.

Alaves Villarreal canlı izle

Alaves Villarreal La Liga 34. haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Futbolseverler, "Alaves Villarreal şifresiz canlı maç izle" gibi aramalar yapıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Alaves Villarreal maçı Smart Spor HD şifresiz canlı izleyebileceğiniz link...

Alaves Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? La Liga'nın 34. haftasında ligde 20. sırada yer alan Alaves ile 7. sırada yer alan Villarreal mücadele edecek. Büyük mücadele saat 15:00'de başlayacak ve maçı Miguel Angel Ortiz Ariasc yönetecek.

ALAVES VILLARREAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, diğer yandan da Alaves Villarreal maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Alaves Villarreal maçı Smart Spor HD şifresiz izle" gibi aramalar yapıyor.

ALAVES VILLARREAL CANLI İZLEYİN.

Alaves Villarreal mücadelesi Smart Spor HD kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Alaves'te Javi Lopez sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Villarreal'da ise Yeremy Pino ve Alberto Moreno sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Gerard Moreno'nun durumu ise şüpheli.

 La Liga puan durumları

La Liga 34. haftasında Alaves 25 puanla 20. sırada yer alırken, Villarreal 52 puanla 7. sırada yer alıyor.

Villarreal ile oynadığı son beş La Liga maçının dördünü kaybeden Alaves (1G), önceki 11 karşılaşmada sadece iki yenilgi almıştı (8G 1B).

Bask takımlarına konuk olduğu son üç La Liga maçının ikisini kaybeden Villarreal (1G), önceki dokuz ziyaretinde aynı sayıda karşılaşmadan puansız ayrılmıştı (4G 3B 1M).

La Liga'da oynadığı son dokuz maçtaki tek galibiyetini son iç saha karşılaşmasında Rayo Vallecano'yu yenerek alan Alaves (2B 6M), Kasım 2021'den bu yana seyircisi önünde üst üste iki maç kazanamıyor.

Bu sezon öne geçtiği La Liga maçlarında Real Madrid'in (2) ardından en az puan kaybeden takım Villarreal (6).

Villarreal forması giyen Gerard Moreno, Alaves'e karşı sahaya çıktığı son dört La Liga maçında dört gol kaydetti.