2 özel banka son dakika açıklaması faizleri sıfırladı! Sıfır faizle kredi imkanı!

2 özel katılım bankası fazileri sıfırladı. Katılım Bankacılığı faizsiz ve kar payı ile hizmet sunan bankacılık sisteminin bir parçası. Ürünlerinin tamamını faizsiz bir şekilde sunan ve kar payı modeli ile çalışan bu bankaların sağladığı çeşitli finansman desteklerinden vatandaşlar yararlanabiliyor.

2 özel banka son dakika açıklaması faizleri sıfırladı! Sıfır faizle kredi imkanı!

Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor hangi bankalar faizsiz ihtiyaç finansmanı sağlıyor. İşte o bankalar

Albaraka Türk ve Türkiye Finans katılım bankacılığı aracılığıyla faizsiz kredi desteği sağlıyor. İşte şartlar ve özellikleri

Albaraka Türk faizsiz ihtiyaç kredisi

Albaraka Türk’te sunulan faizsiz ihtiyaç kredisinde yasal sınır 50 bin TL. Bu kredi tutarını da 36 aya kadar vadelendirilebiliyor.

Eğer istediğiniz finansman 50 bin TL üzerindeyse vade farkı 24 aya kadar iniyor. Albaraka Türk faizsiz finansman desteğinin kare payı ortaklığı ise yüzde 1,99

Albaraka Türk Faizsiz kredi destek başvurusu

Türkiye Finans faizsiz kredi

Türkiye Finans bankası tarafından sunulan finansman seçeneği yine diğer katılım bankalarındaki olduğu gibi faizsiz bir şekilde sunuluyor.

Banka tarafından sunulan finansman limiti yasal sınırı 50 bin tl olarak biliyor. Yine 36 ay vade seçeneğine sahip olan finansman türünde ihtiyaca yönelik olarak 50 bin üzerinde olan finansman desteğinde vade farkı 24 aya iniyor.

Banka Finansman kar payı ise %1,79 olarak belirlenmiş.

Türkiye Finans faizsiz kredi destek başvurusu