Brezilya'da aldatılan kadın kocasını bebek bakıcısıyla yatakta yakalayınca dehşet saçtı

Brezilya'da bir kadın kendisini bebek bakıcısıyla aldatan eşini yatak odasında basınca dehşet saçtı. Çocuğunu bebek arabasına koyduktan sonra kamerayı açıp silahı eline alan kadın ateş açmaya başladı.

Brezilya'da meydana gelen olayda aldatılan bir kadının ne denli tehlikeli olabileceği kameraya yansıdı. Eşinin kendisini bebek bakıcısıyla aldattığını düşünen kadın gizli bir plan yaptı.

Eşine dışarıda işi olduğunu söyleyen kadın bakıcının eve gelmesinin ardından dışarı çıkıp bir kenarda gizlendi. Bakıcı evde tek olduğu sırada hemen kadının kocasına telefonla haber verdi. Eve gelen adam bir süre sonra bakıcı kadın ile birlikte yatak odasına geçti.

4 kez ateş etti

Bir süre sonra kapıyı açıp içeri giren kadını ne kocası ne de bebek bakıcısı fark edemedi. Yerde oynayan çocuğunu arabasına koyan kadın, ardından telefonunun kamerasını açarak kayda başladı. Yatak odasına girdikten hemen sonra geri dönen kadın sakladığı yerden tabancayı alarak ateş etmeye başladı.

O sırada bebek bakıcısına "Defol buradan" diyen kadın çıldırmış bir şekilde ateş etmeye devam edince arabasında duran bebeği de ağlamaya başladı. Ardından çıplak bir halde önce bebek bakıcısı, ardından da eşi yatak odasından çıkıyor.

Sosyal medyaya kimin tarafından yüklendiği bilinmeyen görüntüler sonrası kadın ile eşinin görüntülerin kesilmesinin ardından kavga ettiği, bakıcının ise evi terk ettiği açıklandı. Yerel haber kaynaklarına göre, kadın bu olayın ardından kocasına boşanma davası açtı.