Aldatıldığını öğrenen adam, deliye döndü! Sevgilisine öyle şeyler yaptı ki duyanların midesi kalktı

Endonezya’da bir dövme sanatçısı, kendisini aldatan kız arkadaşını başka bir erkekle yakaladıktan sonra akılalmaz şeyler yaptı.

Aldatıldığını öğrenen adam, deliye döndü! Sevgilisine öyle şeyler yaptı ki duyanların midesi kalktı

Ülkenin başkenti Cakarta’nın Cilandak kentinde meydana gelen olayda ismi E.P. olarak açıklanan bir dövme sanatçısı evlerinden başka bir erkek çıkınca kız arkadaşı I.M.’nin kendisini aldattığını öğrendi.

Olaylar silsilesi bundan sonra başladı. E.P. isimi dövme sanatçısı I.M. isimli kız arkadaşına kendi dışkısını bulaştırıp onu yemeye zorladı.

YÜZÜNE SİLDİ, YEMEYE ZORLADI

Söz konusu olayın açığa çıkması sonrası polis harekete geçerek soruşturma başlattı. Polis Müdürü Wahid Key, olay hakkında bilgi vererek, "Dava, zanlının kız arkadaşının kiralık evinde başka bir erkek görmesinden sonra başladı. Adamı kovalamaya çalıştı, ancak evin tuvaletine girip dışkısını yapmadan önce başarısız oldu. Bitirdikten sonra zanlı, elinde atıkları alıp kız arkadaşının yüzüne sildi ve onu yemeye zorladı” dedi.

E.P. bu olay sırasında kız arkadaşının yüzüne ve eline vurmakla da suçlanıyor.

Şef Key, o zamandan beri, başlangıçta mutlu bir çift olduklarına inanılan çiftin ilişkisinin doğasıyla ilgili daha fazla bilgi açıkladı.

NE ZAMAN PARA İSTESE YOLLUYORDU

Şef, "Ne zaman nakit istese, 300 bin ila 500.000 Endonezya Rupisi transfer eder ve her gün onun için ulaşım sağlardı” dedi.

Ancak E.P. , I.M.'nin başka bir adamla yürüttüğü iddia edilen bir ilişkiyi keşfetmesiyle, çift her şeye rağmen zorlu bir ilişkiye doğru gidiyor gibi görünüyor.

I.M.'nin, yeni iş yerinden bir meslektaşıyla görüşerek bir fabrikada çalışmaya başladığında bir ilişki başlattığına inanılıyor. Olaydan yaklaşık bir ay önce fabrikada çalışıyordu.

TUTUKLANDI

EP, o zamandan beri kakayla ilgili mesele nedeniyle tutuklandı ve iki yıl sekiz ay hapis cezasına çarptırılabilir.