Aldatıldığını papağanı sayesinde öğrendi! Tıpkı insan gibi yatak odasındaki müstehcen sözleri bir bir anlattı

Talihsiz kadın, aldatıldığını evdeki papağanından öğrendi. Kuş tıpkı bir insan gibi hizmetçiyle olan yasak aşkı bir bir anlattı.

Aldatıldığını papağanı sayesinde öğrendi! Tıpkı insan gibi yatak odasındaki müstehcen sözleri bir bir anlattı

Akıllara durgunluk veren olay Vietnam'da yaşandı. Kocasının, hizmetçiyle yasak aşkını papağanından öğrenen kadın resmen şoke oldu. Aldatan eş ile hizmetçiyi yatak odasında suç üstü yakaladı. 

ALDATILDIĞINDAN ŞÜPHELENDİ

Ev işlerine yardım etmek için yanlarında çalışan kendisinden 10 yaş küçük kadınla kocasının garip davranışlar sergilediğini fark eden kadın aldatıldığından şüphelendi. İkilinin davranışlarını dikkatli bir şekilde incelediğinde ise ismi açıklanmayan kadın işten her eve erken döndüğünde kocasının hizmetçileriyle evde başbaşa olduğunu fark etti.

YATAK ODASINDA KURULAN CÜMLELERİ TEKRARLADI

Şüphelenmesine rağmen yasak aşka dair herhengi bir kanıt bulamayan kadın bir gün evde bulunan papağanlarının müstehcen sözler söylediğini ve sesler çıkarttığını duydu. Kuşun sözlerini dinlediğinde ise kocası ve sevgilisinin yatak odasında kurduğu cümleleri tekrarladığını anladı. Bunun üzerine yatak odasına gizli kamera yerleştiren kadın kocası ve sevgilisini suçüstü yakaladı.