Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün doktor sevgilisiyle evlendi! "Hamile" iddiası kafaları karıştırdı!

Alemin Kıralı dizisinde Şafak Sezer'in küçük kızı Ahsen'e hayat veren çocuk oyuncu Yağmur Ün geçtiğimiz günlerde evlendi. Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ün doktor sevgilisinden hamile olduğu iddia edildi! Düğünden fotoğraflar da o detay 'hamile' iddialarını akla getirdi. İşte o fotoğraflar...

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün doktor sevgilisiyle evlendi! "Hamile" iddiası kafaları karıştırdı!

Şafak Sezer'in başrolünde olduğu, bir dönemin sevilen dizisi Alemin Kıralı'nda çocuk oyuncu olan Yağmur Ün son haliyle merak ediliyordu. Dizide Ahsen'i canlandıran Yağmur Ün doktor sevgilisi Doğaç Ergezen ile geçtiğimiz günlerde evlendi.

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün doktor sevgilisiyle evlendi! "Hamile" iddiası kafaları karıştırdı! - Resim : 1

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen'in düğünü öncesinde güzel oyuncunun hamile olduğu iddiası ortaya atıldı. İddialara göre Yağmur Ün, 'Zevcat' filminde başrol oyuncularından biriydi. Filmin setinde duyulan Ün'ün 2 aylık hamile olduğu haberleri krize neden oldu. Genç oyuncunun bu nedenle kadrodan çıkarıldığı da iddialardan bir diğeriydi.

Hamile mi? 

Bu iddialara dair açıklama yapmayan Yağmur Ün düğünden karelerini paylaştı. Düğün pozlarında güzel oyuncunun karnının hafif çıkmış olması da gözlerden kaçmadı.

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün doktor sevgilisiyle evlendi! "Hamile" iddiası kafaları karıştırdı! - Resim : 2