Alev Alev 10.Bölüm full izle

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Alev Alev 10.Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Alev Alev dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 14 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Alev Alev 10.Bölüm…

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı yeni dizi Alev Alev 10.bölümü yayınlandı. 14 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Alev Alev dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Alev Alev dizisinin 10.Bölüm tek parça linki…

Alev Alev 9.bölümde ne olmuştu?

Çiçek'in yaşadığını öğrenen Ali, büyük bir yıkım yaşadı ve Çiçek'ten uzaklaşarak yalnız kalmak istedi. Çiçek ise onu bulmayı başardı ve Ali ile yüzleşti. İçinden geçen her şeyi Ali'ye söyledikten sonra ikili duygusal anlar yaşarken Ali, yeniden Çiçek'in elinden tuttu. Cemre, Çelebi'nin kendisine sunduğu kliniğe kapatılma ya da eve dönme seçeneklerini kabul etmeyerek kaçmayı seçti. Çelebi, istediğine ulaşamadı ancak Cemre'nin peşini bırakmadı ve onu aramaya devam etti.

Çiçek ile Ali'nin yüzleşmesinin ardından Tomris, yaptığı anlaşmayı dile getirirken, Ali de yangının kaza olmadığını öğrendi. Aynı zamanda Tomris'in Ozan'ı aradığını duyan Ali, onu mahalleye götürdü. Cemre ile bir araya gelen Tomris, Cemre'nin yaşadıklarını ve uğradığı şiddeti öğrendi.

Duyduklarından sonra Çelebi'nin yıllar önce de aynı şiddeti başkasına uyguladığından şüphelenen Tomris, hastanede kayıtlara baktı ve aradığı kadını buldu. Cemre, Ozan, Rüya ve Ömer ise Çelebi'ye karşı bir umut ışığı olan bu kadını bulmak için harekete geçti ve finalde Çelebi'nin yaraladığı Esin Ece'ye ulaşmayı başardılar.

Onları gören Adnan ise hemen Çelebi'ye haber verdi. Esin'e ulaşan ve onunla konuşmaya çalışan Cemre, kadının felçli halini görünce dehşete düşerken, kendi yaşadıklarını da anlattı. Kadından konuşmasını isteyen Cemre, şahitliğine ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Esin ise Cemre'ye 'çöpe atılan bebek' olayını söyleyerek Çelebi'yi tehdit edebileceği büyük bir koz verdi.

O anlarda polislerin gelmesiyle Cemre, Çelebi'nin evine götürülürken, ikilinin karşı karşıya geldiği dakikalarda Çelebi büyük bir şok yaşadı. Cemre, Esin'in kendisine bahsettiği bebek olayıyla Çelebi'yi tehdit etti. Finalde Çelebi'ye karşı güç kazanan Cemre rahat bir şeklide evden çıkarken, bahsedilen bebek olayıyla ilgili akıllarda da soru işaretleri oluştu.

Alev Alev 10.Bölüm izle

Alev Alev 10.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Alev Alev dizisinin konusu nedir?           

Severek evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdarip olan Cemre, küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmak istemektedir. Hayatın acı gerçekleriyle hiç yüzleşmemiş Rüya varlıklı bir ailenin kızıdır. Çiçek’in tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır. Bu üç kadının yaşamı bir yangınla sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayata sıfır noktasından başlayıp kendilerini zorlu mücadelelerin içinde bulacaklar.

Alev Alev dizisi oyuncuları kimdir?

  • Cemre Kayabeyli – Demet Evgar
  • Çiçek Görgülü – Hazar Ergüçlü
  • Rüya Yıldırımlar – Dilan Çiçek Deniz
  • Tomris Üstünoğlu – Zuhal Olcay