Alevlere teslim olan iki otomobilde kundaklama iddiası!

İstanbul Fatih'te dün gece iki otomobil, alevlere teslim olurken, olaya ilişkin ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde şüpheli şahsın bir süre otomobilin içinde vakit geçirdiği belirtilerek kundaklama yapıldığı iddia edildi.

Alevlere teslim olan iki otomobilde kundaklama iddiası!

Olay, Topkapı Mahallesi’nde dün gece saat 06.00 sıralarında meydana gelmişti. Park halinde olan 34 NK 6830 plakalı otomobil alev alev yanmaya başlamış, otomobilden yükselen alevler, hemen yan tarafta bulunan 34 THS 71 plakalı ticari taksiye sıçramıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edilmiş, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülmüştü. Yangında ise 2 otomobil kullanılamaz hale gelmişti.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Yangın başladığı ana ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüpheli şahsın, park halindeki 34 NK 6830 plakalı otomobilin etrafında bir süre dolaştıktan sonra aracın içine girdiği görülüyor. Şüpheli şahıs bir süre otomobilin içinde vakit geçirdiği, ardından otomobilden inen şüphelinin yürüdükten sonra yere düştüğü ve çevredeki vatandaşlar tarafından ayağa kaldırıldığı kameraya yansıyor. Şüphelinin olay yerinden uzaklaşmasının ardından otomobilden alevler yükseldiği, otomobilden yükselen alevler kısa süre içerisinde yan tarafta bulunan taksiye de sıçradığı görülüyor.