Aleyna Tilki'den dev anlaşma

Türkiye'de şöhret basamaklarını hızla çıkan Aleyna Tilki, dünya devi ile sözleşme imzaladı. Aleyna Tilki, Warner Müzik ile yaptığı anlaşmaya göre ingilizce single ve albüm yapacak. Warner Müzik de Aleyna için hoş geldin mesajı paylaştı.

Aleyna Tilki'den dev anlaşma

Warner Müzik ve Türkiye ve DMC'nin Türkiye CEO'su olan Samsun Demir, Aleyna Tilki ile yaptıkları sözleşmeyi Instagram adresinden paylaştı. Demir'in açıklaması şu şekilde:

Bugün dünyaya Warner Muzik ve DMC olarak Aleyna Tilki’yle yabancı dillerde de single ve albümler yapacağımızı duyuruyoruz. Aleyna’nın dünya starlığı hayalinin ilk basamağı böylece gerçekleşmiş oluyor. Artık sırada hayalin geri kalanının gerçekleşmesi için İngilizce hit şarkılar yapmak var...Bizleri buraya siz müzikseverler taşıdınız...Bunun için hepinize teşekkür etmek istiyorum.

Samsun Demir'in ardından Warner Music Birleşik Krallık da hesabından Aleyna Tilki'yi duyurdu.

Warner Music, Instagram paylaşımında "Aleyna Tilki'ye Warner ailesine hoş geldin" diyoruz" denildi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A huge welcome @aleynatilkiofficial to the Warner family, courtesy of @warnermusicTR and @dmccomtr 🎉🎉

Warner Music UK (@warnermusicuk)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bugün dünyaya Warner Muzik ve DMC olarak Aleyna Tilki’yle yabancı dillerde de single ve albümler yapacağımızı duyuruyoruz. Aleyna’nın dünya starlığı hayalinin ilk basamağı böylece gerçekleşmiş oluyor. Artık sırada hayalin geri kalanının gerçekleşmesi için İngilizce hit şarkılar yapmak var...Bizleri buraya siz müzikseverler taşıdınız...Bunun için hepinize teşekkür etmek istiyorum. 🙏🙏🙏 @ondersariahmet @aleynatilkiofficial @havvaoztel @mehmettilkiofficial Today, I have wonderful news to share with you. Aleyna Tilki has signed a new recording contract with the partnership of DMC and Warner Music. I want to thank my partner Alfonso Perez-Soto for his support during the process. Aleyna will show her potential to the whole world as a Global Superstar. @aps981 @gu.lce @nazli_onatkut

A post shared by Samsun Demir (@samsundemir) on