Hayranı kapısına pusu kurdu! Aleyna Tilki o korku dolu anları anlattı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, dün akşam sevenleriyle konserde buluştu. Konser sırasında Tilki'nin evine gidip kapısına dayanan takıntılı bir hayranı, Tilki'nin ailesine korku dolu anlar yaşattı. Twitter hesabından açıklama yapan genç şarkıcı "En büyük cezayı talep ediyorum" dedi.

Hayranı kapısına pusu kurdu! Aleyna Tilki o korku dolu anları anlattı

21 yaşındak genç şarkıcı Aleyna Tilki, dün akşam hayranlarıyla buluştu. Tilki, şarkılarını seslendirirken aldığı haberle büyük panik yaşadı. O esnada Tilki, bir takıntılı hayranının çitlerden atlayıp ünlü şarkıcının evinin kapısına dayandığını öğrendi. Aleyna Tilki'nin ailesi takıntılı hayranı kapıda görünce büyük şok yaşadı ve güvenliği çağırdı. Aleyna Tilki, takıntılı hayranından şikayetçi oldu. Ünlü şarkıcı ailesinin ve kendisinin yaşadığı korku dolu anları Twitter hesabı üzerinden anlattı. Tilki 'takıntılı hayran'ının en büyük cezayla cezalandırılmasını talep etti.

Hayranı kapısına pusu kurdu! Aleyna Tilki o korku dolu anları anlattı - Resim : 1

Twitter hesabından bir açıklama yapan şarkıcı; 'Dün gece ben konserdeyken çitlerden atlayıp, evimin bloğuna kapı numarasına kadar öğrenip kapıma pusu kuran sözde ‘takıntılı hayran’ kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur! Kapıma bizzat pusu kurmuştur!! En büyük cezayı talep ediyorum. Evdeki küçücük kardeşimin ve ailemin can korkusu beni derinden yaraladı…' ifadelerini kullandı.