Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'in yeni dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Aleyna Tilki'nin yatak sahnesi olay oldu!

Başrollerini şarkıcı Aleyna Tilki ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven'in paylaştıkları, Exxen'in İşte Bu Benim Masalım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'in yeni dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Aleyna Tilki'nin yatak sahnesi olay oldu!

Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak yeni dijital platformu Exxen'in en iddialı yapımlarından 'İşte Bu Benim Masalım' dizisinin fragmanı yayınlandı.

ALEYNA TİLKİ'NİN KARDEŞİ DE ROL ALIYOR
Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı, başrollerini son dönemin en çok konuşulan genç şarkıcılarından Aleyna Tilki ve Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven'in paylaştıkları İşte Bu Benim Masalım dizinin kadrosunda ayrıca; Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Sude Oduncu, Bengü Gürses, Kamil Güler, Zeynep Kankonde Mbuyı ve usta oyuncu Nevra Serezli yer alıyor.

Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'in yeni dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Aleyna Tilki'nin yatak sahnesi olay oldu! - Resim : 1

 ALEYNAA TİLKİ YATAK SAHNESİ OLAY OLDU

Diziye gerçek okul hayatını yansıtmadığı eleştirileri de yöneltildi. Twitter'da bazı kişiler "Gerçeklikten uzak. Keşke Bağcılarda bi okuldan video çekip yayınlasaydınız" eleştirisi yaptı. 

Dizide yer alan yatak sahnesi ise Twitter'ı yıktı geçti. Birçok kullanıcı bu hem sahneyi komik buldu hem de eleştirdi.

Nevra Serezli'nin Aleyna Tilki'nin odasını basıp yatakta zıplayan Aleyna Tilki'ye fırça attı.