Aleyna Tilki'yi sahneye çıkarıp şarkı söyleten Bülent Ersoy bin pişman oldu! Bakışları olay

Ses telleri yırtıldığı için şarkı söylemeye ara veren Aleyna Tilki, Bülent Ersoy'un teklifini kıramadı. Sahnede adeta sesi çıkmayan Tilki'yi duyan Bülent Ersoy, bakışlarıyla olay oldu.

Aleyna Tilki'yi sahneye çıkarıp şarkı söyleten Bülent Ersoy bin pişman oldu! Bakışları olay

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye destek vermek için sahneye çıkardı. Ancak ses telleri yırtılan ve ameliyat olduğu için bir süre şarkı söyleyemeyeceğini duyuran Aleyna Tilki dinlemeye gittiği Bülent Ersoy'un ısrarı üzerine şarkı söyledi. Bergen şarkısı okuyan Aleyna Tilki'nin detone olması sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştirildi. Bülent Ersoy'un bakışları ise dikkatlerden kaçmadı. 

Şarkı söylerken detone oldu

Genç şarkıcı Türk Sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'u dinlemeye gitti. Ersoy, kendisini dinlemeye gelen Tilki'yi sahnesine davet etti. Ersoy'u kıramayan ünlü şarkıcı Bergen'in şarkısını yeniden seslendirdi. Şarkı söylemekte güçlük çeken Aleyna Tilki ara ara detone oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise genç şarkıcının yorumunu yerden yere vurdu. Bazı kullanıcılar ise Tilki'nin ses tellerinden rahatsız olduğunu söyleyerek eleştirilerin yersiz olduğunu söyledi.