Aleyna’nın manidar sözleri Demet Akalın’ı sinirlendirecek!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın kendisi için "Star olacağım diyordu çocuk dizisinde oynuyor. Yazık." sözlerine yanıt verdi. Tilki, "Çalıştığım ekip Grammy aldı, beni eleştirenler asıl onu konuşsunlar!" ifadelerini kullandı.

Aleyna’nın manidar sözleri Demet Akalın’ı sinirlendirecek!

Aleyna Tilki ile bir ara sık sık görüşen Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulunmuş; "Dünya starı olacağım dedi yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Şarkısını dünya starı bir kızdan almadı mı? Kadın paylaşmadı bile. Bize kimse o kadar destek çıkmadı. Ben ilk çıktığında çok destek oldum. Olmuyor yani zorlamanın anlamı yok. 'Ben dünya starı olacağım' diyor sonra çocuk dizisinde başrolsün. Artık Hira bile açıp seyretmiyor" ifadelerini kullanmıştı. Aleyna Tilki ise bu sözlere yanıt verdi. Tilki, "Kim ne demiş bakmıyorum bile. Yalnız çalıştığım ekip Grammy aldı, beni eleştirenler asıl onu konuşsunlar!" ifadelerini kullandı.

Aleyna’nın manidar sözleri Demet Akalın’ı sinirlendirecek! - Resim : 1

"KİM NE DEMİŞ BAKMAM"

Gazetecilerle karşılaşan Tilki ise bu sözlere manidar bir şekilde yanıt vererek, "Kim ne demiş bakmıyorum bile. Yalnız çalıştığım ekip Grammy aldı, beni eleştirenler asıl onu konuşsunlar!" dedi.

Aleyna’nın manidar sözleri Demet Akalın’ı sinirlendirecek! - Resim : 2

"OYUNCULUK KARİYERİM OLMAYACAK"

Aleyna Tilki, oyunculuğa devam edip etmeyeceği sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Oyunculuk denilemez aslında. Ben bir müzikalde oynadım. Ve geriye dönüp baktığımda iyi ki yer almışım diyorum. Ama oyunculuğa dair bir kariyerim olmayacak."

Aleyna’nın manidar sözleri Demet Akalın’ı sinirlendirecek! - Resim : 3