Ali Aker İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu

Avrupa İYİ Toplum Gönüllüleri Kurucu Divan Üyesi ve 27. Dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili adayı Ali Aker, sosyal medyadan yaptığı "Son günlerde ortaya çıkan gelişmelerden rahatsız olduğum için bu kararı aldım" açıklamasıyla partiden istifa ettiğini duyurdu.

Ali Aker İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu

Avrupa İYİ Toplum Gönüllüleri Kurucu Divan Üyesi, 27. Dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili adayı Ali Aker istifa etti.

Aker sosyal medyadan paylaştığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
Avrupa İYİ Toplum Gönüllüleri Kurucu Divan Üyesi, 27. Dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili adayı, Alevi Bektaşi kanaat önderi Ali Aker olarak kuruluşundan beri mücadele ettiğim maddi ve manevi desteklediğim İYİ Parti'den bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. 6 yıldır birlikte mücadele ettiğim partili arkadaşlarıma, yol yürüdüğüm dostlarıma ve İYİ Parti ailesine bu zamana kadar verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim.

İstifa ederken insanların gönlünü kırmak, birlikte yol yürüdüğüm arkadaşlarımı devam ettikleri mücadelede töhmet altında bırakmak, benim siyasi ahlakıma da inançlarıma da terstir. Son günlerde ortaya çıkan gelişmelerden rahatsız olduğum için bu kararı aldım. Bugüne kadar inançla verdiğimiz kararlı mücadeleyi, ve bu süre boyunca üstlenmiş olduğum görevleri ömrüm boyunca göğsümde şeref madalyası gibi taşıyacağım. Bundan sonra siyasi parti gözetmeksizin vatanım, devletim, ferdi olduğum Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti menfaati, birlik ve doğrultusunda bir kanaat önderi olarak çalışacağım.