Ali Koç bir transferi daha bitirdi! Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Fransa’dan geliyor! Bonservisini duyan inanamıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Fransa’nın Lyon takımında forma giyen Karl Toko Ekambi’yi transfer etti. Sarı lacivertliler futbolcunun transferi Fransız ekibiyle 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Ali Koç bir transferi daha bitirdi! Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Fransa’dan geliyor! Bonservisini duyan inanamıyor

Transfer dönemini hareketli geçiren Fenerbahçe, Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz ve Mert Müldür’ü transfer ederken Miha Zajc’ın sözleşmesini ise 3 yıl uzattı.

Ali Koç bir transferi daha bitirdi! Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Fransa’dan geliyor! Bonservisini duyan inanamıyor - Resim : 1

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Transferde durmak bilmeyen sarı lacivertli takım bir ismi daha kadrosuna kattı. Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre Ali Koç yönetimi Kamerunlu futbolcu Karl Toko Ekambi için Fransız ekibi Lyon’la anlaşmaya vardı. Sarı lacivertliler futbolcu için 2 milyon euro bonservis ödeyecek.

Ali Koç bir transferi daha bitirdi! Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Fransa’dan geliyor! Bonservisini duyan inanamıyor - Resim : 2

SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Sarı lacivertliler futbolcuyla sözleşme görüşmelerine başladı. Sarı lacivertliler, maaş talebini yüksek bulduğu futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. İki tarafın orta yolu bulması Ekambi’nin kısa sürede İstanbul’a gelerek takıma katılması bekleniyor.

Ali Koç bir transferi daha bitirdi! Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Fransa’dan geliyor! Bonservisini duyan inanamıyor - Resim : 3

Transfermarkt’a göre değeri 8 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki Ekambi, Rennes formasıyla geçen sezon çıktığı 19 maçta 5 gol attı, 2 asist yaptı.