Ali Koç “Daha önce hiç görmediğim bir şey oldu” diyerek açıkladı! Çağlar Söyüncü’den Fenerbahçe’ye transfer olmak için büyük fedakarlık!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımın Atletico Madrid takımından kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü’nün transfer süreci hakkında bilgi verdi. Koç, Çağlar'ın Atletico Madrid'den alacağı imza parasının büyük bölümünden vazgeçerek transferin gerçekleşmesini sağladığını ifade etti.

Ali Koç “Daha önce hiç görmediğim bir şey oldu” diyerek açıkladı! Çağlar Söyüncü’den Fenerbahçe’ye transfer olmak için büyük fedakarlık!

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde İspanyol ekibi Atletico Madrid takımından Çağlar Söyüncü’yü transfer etti. Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü’nün kiralık transferi için kulübü Atletico Madrid ve kendisi ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncu 2023-24 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçemizin formasını giyecek” denildi.

Ali Koç “Daha önce hiç görmediğim bir şey oldu” diyerek açıkladı! Çağlar Söyüncü’den Fenerbahçe’ye transfer olmak için büyük fedakarlık! - Resim : 1

"MİLYON EURO SEVİYESİNDE İMZA PARASINI BIRAKTI"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda, Çağlar Söyüncü’nün transfer süreci hakkında bilgi vererek, futbolcunun yaptığı fedakarlığı açıkladı.

Ali Koç, Çağlar’ın Atletico Madrid’den alması gereken imza parasının bir kısmından vazgeçtiğini kaydederek, "Çağlar Söyüncü'yü kadromuza kattık. Çağlar transferinde Atletico Madrid ile aramızda finansal olarak uçurum vardı ve görüşmelerde masadan çekildik. Daha önce hiç görmediğim bir şey oldu. Sonra Çağlar dört ay Fenerbahçe'de oynamak için Atletico Madrid'den alacağı imza parasından fedakarlık etti. Milyon euro seviyesinde bir rakam bıraktı. Kendisine fedakarlığı için teşekkür ediyorum. Selahattin Baki'ye teşekkür ediyorum. İnşallah bu transfer Fenerbahçemiz ve Çağlar için hayırlı ve uğurlu olur” ifadelerini kullandı.

Ali Koç “Daha önce hiç görmediğim bir şey oldu” diyerek açıkladı! Çağlar Söyüncü’den Fenerbahçe’ye transfer olmak için büyük fedakarlık! - Resim : 2

 FENEBAHÇELİ TARAFTARLARDAN ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'YE ÖVGÜ

Çağlar’ın fedakarlığı Fenerbahçeli taraftarlar tarafından takdirle karşılandı. Çok sayıda taraftar, Çağlar Söyüncü’nün transfer sürecinde dik durduğuna dikkat çekti.

Ali Koç “Daha önce hiç görmediğim bir şey oldu” diyerek açıkladı! Çağlar Söyüncü’den Fenerbahçe’ye transfer olmak için büyük fedakarlık! - Resim : 3

Ali Koç “Daha önce hiç görmediğim bir şey oldu” diyerek açıkladı! Çağlar Söyüncü’den Fenerbahçe’ye transfer olmak için büyük fedakarlık! - Resim : 4