Ali Koç gemileri yaktı… Fenerbahçe Arda Güler’in varisini buldu! Genç yıldızı için 10 milyon euro teklif edilecek!

Fenerbahçe’nin Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in yerine İtalyan ekibi Juventus’ta forma giyen Kenan Yıldız’ı transfer etmek istediği futbolcu için 10 milyon euro teklif etmeye hazır olduğu belirtildi.

Ali Koç gemileri yaktı… Fenerbahçe Arda Güler’in varisini buldu! Genç yıldızı için 10 milyon euro teklif edilecek!

Transferde cesur adımlar atarak şimdiye kadar Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat ve Edin Dzeko’yu kadrosuna katan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor.

Ali Koç gemileri yaktı… Fenerbahçe Arda Güler’in varisini buldu! Genç yıldızı için 10 milyon euro teklif edilecek! - Resim : 1

ARDA GÜLER'İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Özellikle Arda Güler’in 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid’e transfer olmasının ardından genç yıldızın yerine oyuncu bakan sarı lacivertliler, Juventus’ta forma giyen 18 yaşındaki genç futbolcu Kenan Yıldız’ı gündemine aldı.

Ali Koç gemileri yaktı… Fenerbahçe Arda Güler’in varisini buldu! Genç yıldızı için 10 milyon euro teklif edilecek! - Resim : 2
Kenan Yıldız

 

TEKLİF BELLİ OLDU

Gazzetta.it’nin haberine göre sarı lacivertliler, yıldız futbolcu için Juventus’a 10 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor. Ancak Juventus’un genç futbolcuyu satmak sıcak bakmadığı belirtildi.

Ali Koç gemileri yaktı… Fenerbahçe Arda Güler’in varisini buldu! Genç yıldızı için 10 milyon euro teklif edilecek! - Resim : 3

ALİ KOÇ: BÜTÜN CEPHANELİĞİ KULLANMAK İSTİYORUZ

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın imza töreninde yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarına değinerek şunları söylemişti:

"Bütün cephaneliği kullanmak istiyoruz. Cephanelik çok geniş değil. Bilhassa bu seneden sonra ötelenmezse nasıl çevirebileceğiz? Sadece bizim için değil, diğer takımlar da… Ana parayı ödeme dönemi bu sezon başlıyor. Bütün gelirlerimiz, bonservislerin falan yarısı kaynakta kesiliyor zaten. Ama biz bulacağımız sponsorlarla 2-3 tane tartışmasız bir şekilde takımımızın kalitesini arttıracak, bunun için de belli bir rakamın üstünde yatırım gerektirecek oyunculara şu an odaklanmış vaziyetteyiz. Özellikle 2, belki üçüncü değil, iki mevkiiyi halledebilirsek öbürleri için de zaman kazanmış olacağız, ağustos ayı içinde çok daha fazla imkanlar doğacaktır. Geçen sene de gördük, biz golcümüzle ilgilendiğimiz zaman 12 milyon Euro istiyorlardı. Transfer döneminin sonuna geldiğimiz zaman 3 milyona aynı anlaşmayı yapabildik ama 1,5 ay kaybettik. Bu sene biraz daha agresif, bonkör ve inanıyorum ki temas edeceğimiz sponsorlarında vereceği katkıyla bahsettiğim tarzda transferleri yapacağız. Transfer yapmak kadar şu da önemli, hocamızın devam etmediği oyuncuları da bir an evvel boşaltabilmek de çok önemli. Biz hep almaya bakıyoruz, satma tarafına bakmıyoruz. Bunlardan biraz daha yapmaya başladıkça zaten başkalarının da kapıları açılıyor."