Ali Koç izin verdi! Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Yıldız futbolcu devre arası gidiyor

Fenerbahçe’nin milli stoperi Samet Akaydın takımdan ayrılacak. Ali Koç yönetimi, futbolcunun temsilcisi ile yaptığı görüşme sonucu Samet’in kiralık ayrılmasına onay verdi.

Ali Koç izin verdi! Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Yıldız futbolcu devre arası gidiyor

Fenerbahçe’deki performansı çok tartışılan isimler arasında yer alan Samet Akaydın, EURO 2024 kadrosunda yer almak için oynayabileceği bir takımda gitmek için ayrılma kararı almıştı. Teknik direktör İsmail Kartal’ın Süper Kupa maçı kadrosuna almadığı yıldız futbolcunun geleceği belli oldu.

Ali Koç izin verdi! Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Yıldız futbolcu devre arası gidiyor - Resim : 1

FENERBAHÇE'DEN AYRILIĞA İZİN 

Ertan Süzgün’ün haberine göre Samet Akaydın’ın temsilcisi Fenerbahçe yetkilileriyle dün bir görüşme gerçekleştirdi. Fenerbahçe, Samet’in kiralık ayrılığına onay verdi. Oyuncuyla Avrupa’dan ilgilenen takımların olduğu futbolcu tarafının ilk tercihinin Avrupa olduğu belirtildi.

Ali Koç izin verdi! Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Yıldız futbolcu devre arası gidiyor - Resim : 2

SAMET AKAYDIN'IN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre Fenerbahçe’nin 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Samet Akaydın, bu sezon 11 maçta forma giydi. 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

UMUT NAYİR’E DE İZİN ÇIKTI

Öte yandan Fenerbahçe’den Umut Nayir de ayrılmak için izin istedi. Yönetim bu futbolcunun da kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin verdi.