Ali Koç şampiyonluk istiyor! Fenerbahçe’den bir transfer bombası daha! Brezilyalı golcü için resmi görüşmeler başladı! 24 maçta 15 gol, 5 asist yaptı!

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic’i kadrosuna katan Fenerbahçe, bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Partizan forması giyen Matheus Saldanha için oyuncunun kulübü ile resmi görüşmelere başladı. Türkiye’den bir menajere oyuncu tarafıyla görüşmesi için ‘resmi yetki’ verildi.

Ali Koç şampiyonluk istiyor! Fenerbahçe’den bir transfer bombası daha! Brezilyalı golcü için resmi görüşmeler başladı! 24 maçta 15 gol, 5 asist yaptı!

Transfer dönemine hızlı giriş yapan Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic’i transfer etti. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kadrosuna bir futbolcu daha katmaya hazırlanıyor.

Ali Koç şampiyonluk istiyor! Fenerbahçe’den bir transfer bombası daha! Brezilyalı golcü için resmi görüşmeler başladı! 24 maçta 15 gol, 5 asist yaptı! - Resim : 1

RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe, Partizan forması giyen Matheus Saldanha için oyuncunun kulübü ile resmi görüşmelere başladı. Türkiye’den bir menajere oyuncu tarafıyla görüşmesi için ‘resmi yetki’ verildi.

Transfer görüşmeleri sonrası "Ali Koç şampiyonluk istiyor" yorumları yapıldı. Ali Koç'un transfer çalışmalarında iyi bir süreç yürüttüğü kaydedildi.

Ali Koç şampiyonluk istiyor! Fenerbahçe’den bir transfer bombası daha! Brezilyalı golcü için resmi görüşmeler başladı! 24 maçta 15 gol, 5 asist yaptı! - Resim : 2

PERFORMANSI PARMAK ISIRTTI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, bu sezon oynadığı 24 maçta 15 gol attı, 5 asist yaptı.

 

Ali Koç şampiyonluk istiyor! Fenerbahçe’den bir transfer bombası daha! Brezilyalı golcü için resmi görüşmeler başladı! 24 maçta 15 gol, 5 asist yaptı! - Resim : 4