Ali Yerlikaya'dan 'provokatif paylaşım' açıklaması: "Takip ediliyor"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, CHP Lideri Özgür Özel'e yapılan saldırının ardından sosyal medyada provokatif paylaşım yapanlar ile ilgili açıklamada bulundu. Yerlikaya, "Provokatif paylaşım yapanlar, sanal devriyelerimiz tarafından titizlikle takip ediliyor" dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, CHP Lideri Özgür Özel'e yapılan saldırının ardından sosyal medyada provokatif paylaşım yapanlar ile ilgili açıklamada bulundu.
"TAKİP EDİLİYOR"
Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e yapılan menfur saldırı sonrası sosyal medyada provokatif paylaşım yapanlar, sanal devriyelerimiz tarafından titizlikle takip ediliyor.
"TEK TEK TESPİT EDİP ADALETE TESLİM EDECEĞİZ"
Milletimizin huzurunu ve birliğini hedef alan her girişimde olduğu gibi, bu olayla ilgili de suç teşkil eden paylaşım yapanları tek tek tespit edip adalete teslim edeceğiz"