Alişan çıldırdı, küplere bindi! Ünlü türkücü Alişan'dan çok sert tepki! 'Yazıklar olsun, siz nasıl insanlarsınız' dedi

Ünlü türkücü ve şarkıcı Alişan, çileden çıktı! Özel bir uçak firmasının çalışanlarının Kadir Gecesi yaptığı aleme çok sinirlenen Alişan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla zehir zemberek sözler söyledi. Peki ne oldu?... İşte Alişan'ın sert tepki gösterdiği olayın perde arkası...

Alişan çıldırdı, küplere bindi! Ünlü türkücü Alişan'dan çok sert tepki! 'Yazıklar olsun, siz nasıl insanlarsınız' dedi

Kardeşini kaybetmenin vermiş olduğu acıyı çok zor atlatan, daha sonra da hayat arkadaşı Buse Varol ile ayrılığın eşiğine gelen Alişan sosyal medya paylaşımlarıyla da yer yer gündeme gelmeye devam ediyor. 

Alişan bu sefer yaptığı paylaşımıyla zehir kustu. Zehir zemberek sözler söyledi. Tüm müslüman aleminin Kadir Gecesi'ni dularla geçirdiği zaman diliminde özel bir uçak firmasının paylaşımını gören Türkücü ve şarkıcı Alişan, bu paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabından paylaşarak çok sert tepki gösterdi.

"Yazıklar olsun, nasıl insanlarsınız siz?"

Alişan, ilk olarak alem yapılan fotoğrafı aldı hikayesine ekledi ve "Yazıklar olsun, siz nasıl insanlarsınız" diyerek sert bir şekilde eleştirdi.

Alişan çıldırdı, küplere bindi! Ünlü türkücü Alişan'dan çok sert tepki! 'Yazıklar olsun, siz nasıl insanlarsınız' dedi - Resim : 2

Ancak gösterdiği tepki bununla da sınırlı kalmadı. Sinirleri iyice tavan yapan Alişan hemen arkasından yaptığı yeni bir paylaşımla zehir gibi sözler söyledi. 

Alişan paylaşımında şu ifadelere yer verdi

"Her konuda mizah yapabilirsin ama konu din olunca bunu yapamazsın... Kimse kimsenin içtiğine, yediğine ya da inandığına karışamaz... Ama kimse dinime küfredemez!!!"  

Alişan çıldırdı, küplere bindi! Ünlü türkücü Alişan'dan çok sert tepki! 'Yazıklar olsun, siz nasıl insanlarsınız' dedi - Resim : 3

Pegasus'tan açıklama yapıldı

Pegasus çalışanlarının olduğu olayla ilgili uçak firması Pegasus'tan açıklama yapıldı

"27 Nisan akşamı kişisel bir sosyal medya hesabı üzerinden kişiye özel bir ortamda yapılan bir paylaşımın, farklı mecralarda şirketimiz ile ilişkilendirilmesi nedeniyle açıklama yapmak isteriz.

Bu görüş ve ifadeler kişisel olup şirketimizin duruşu ile bir bağı yoktur. Pegasus Hava Yolları olarak; ilgili paylaşımda yer alan dini inanç, toplumsal düşünce ve fikirlerle atfen rencide edici ifadeleri kesinlikle kabul edilemez buluyoruz. Bu çerçevede, konunun acilen şirketimizin etik-ahlak kuruluna aktarıldığını, gerekli aksiyonların ivedilikle alınacağını bildirmek isteriz. Kurullarımız, tüm çalışanlarımız için istisnasız uygulanmaktadır."