İşte Alişan ve Buse Varol'un boşanma nedeni!

Boşanacakları magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü çift Alişan ve Buse Varol'un ayrılık nedeni belli oldu. Anlaşılan Buse Varol ayrılmak için şartlar sıralayamazmış... İddiaya göre Buse Varol ile evliliğini bitirmeye hazırlanan Alişan'ın tek kuruşu yok.

İşte Alişan ve Buse Varol'un boşanma nedeni!

Hayranlarını büyük üzüntüye iten boşanma iddialarını her geçen gün yenisi ekleniyor. En son Al Sana Haber programında Alişan'ın üzerinde hiçbir mal varlığı olmadığı ve tüm birikimini ailesi üzerine kayıt ettirdiği iddia edildi.

 

Buse Varol'un boşanmak için Alişan'dan 5 milyon  dolarlık ev istemesi magazin manşetlerinde yer almıştı. Ünlü çiftin boşanma kararını masaya yatıran Al Sana Haber'de bunun tam aksi savunuldu. İddiaya göre konu Buse Varol'un 5 bin dolarlık ev istemesi değil ve Alişan'ın bırakın 5 bin dolarlık el almasını 500 lirası yok...

İddiaların arkası bununla da bitmedi ve programda Alişan'ın tüm malını mülkünü ailesi üzerine geçirdiği savunuldu.

Programa damga vuran cümle ise "Neden? Alişan tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yaptırır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş"  oldu. 

Buse Varol ve Alişan ayrılığında son bilgiler ise Alişan'ın bir süredir evine gitmeyi bırakması ve Buse Varol'un ise nikah yüzünü takmaması gelen haberler arasında...