Alişan'ın eşi Buse Varol üniversite kazandı! İşte okuyacağı bölüm

Ünlü şarkıcı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, bu yıl üniversite sınavına girmişti. Varol üniversiteyi kazanmayı başardı. İşte Buse Varol'un gideceği okul ve bölüm...

Alişan'ın eşi Buse Varol üniversite kazandı! İşte okuyacağı bölüm

Ünlü şarkıcı Alişan'ın güzeller güzeli eşi Buse Varol, iki çocuk dünyaya getirdi. Varol çoluk çocuğa karışmasına rağmen eğitiminden geri kalmayarak "Helal olsun" dedirtti. Hangi üniversiteyi ve bölümü kazandığına dair açıklama yapan Varol, ÖSYM'nin sayfasından aldığı sonuç belgesini paylaştı.

Buse Varol hangi üniversiteyi kazandı?

"Buse Varol hangi üniversiteyi kazandınız?" sorusuna sosyal medya hesabından cevap verdi. Güzel oyuncu Üsküdar Ünivesitesi yüzde 50 indirimli Felsefe bölümünü kazandı. Takipçilerinin nasıl çalıştınız sorusuna ise "Hiç çalışmadım, 14 sene önceki bilgilerle girdim" dedi. Bu Buse Varol'un üçüncü üniversitesi olacak. Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra da Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünden mezun olmuştu. 

Alişan'ın eşi Buse Varol üniversite kazandı! İşte okuyacağı bölüm - Resim : 1

Oyunculuğa dönecek

Takipçilerinin sorularından birisi de "Oyunculuğa dönecek misiniz?" oldu. Buse Varol bu soruyu "Görüşmelere başladım bile" diyerek yanıtladı. 

Yerleşme puanı 250

Buse Varol yerleşme sonuçlarına göre Üsküdar Üniversitesi'ni Eşit Ağırlıklı bölümü 250.27506 yerleşme puanıyla kazandı.