Kavgalı Demet Akalın ve Seda Sayan'ı Alişan'ın acısı buluşturdu

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan'ın yakınlığı ile bilinen Demet Akalın ve Seda Sayan, ünlü sanatçının üzüntüsünü paylaştı. Demet Akalın ve Seda Sayan'ın arası televizyon programı çekişmesi nedeni ile soğuktu.

Kavgalı Demet Akalın ve Seda Sayan'ı Alişan'ın acısı buluşturdu

Ünlü  isim Alişan'ın kardeş acısı, Alişan'ın arkadaşları ünlülerin de sosyal medya hesaplarına yansıdı. Taziye mesajları sosyal medyayı kilitledi.

 20 günü aşkın süredir koronavirüs tedavisi gören Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'tan 41 yaşında hayatını kaybetti. Tektaş'ın ölümü Alişan'ın yakın dostlarını ve ünlü isimleri de yasa boğdu.

Alişan'ın yakın dostu Demet Akalın, üzüntüsünü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla dile getirdi: "Çok inanmıştık... Dönecektin geri... Rabbim ailene sabır versin... Gitti koca yürekli çocuk."

Demek Akalın, Tiwitter hesabından da bir paylaşım yaptı: "Rabbim ailesine sabır versin olmadı uyanmak istemedi.. gitti" dedi.

Seda Sayan: Anlatabilecek durumda değilim

Seda Sayan ise "Üzüntümü ifade edebilecek durumda değilim Allahım sabır metanet versin Başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin 🙏 Alişan ın kardeşi Selçuk aramızdan ayrıldı, üzerine nurlar yağsın" diye yazdı.