Alışveriş yapmadan duramıyorlar! Onları durdurmak imkansız: İşte sürekli alışveriş yapıp borç içinde kalan 5 burç!

Alışveriş tutkusu bazı insanlar için vazgeçilmez bir şeydir. Eline para geçtiği ilk anda alışverişe koşanların sayısı azımsanmayacak kadar fazladır. İşte astrolojiye göre sürekli alışveriş yaparak parasını harcayıp borç içinde kalan 5 burç...

Alışveriş yapmadan duramıyorlar! Onları durdurmak imkansız: İşte sürekli alışveriş yapıp borç içinde kalan 5 burç!

YAY BURÇLARI

İstediklerini alırken hesapçı olmayan Yay bireyi, kredi kartını limitinin sonuna kadar kullanabilir. Seyahat etmeyi ve özgür olmayı seven Yay bireyi, bu nedenle çok harcama yapabilir. Özellikle konu sevdiği insan olunca oldukça bonkör davranırlar.

İKİZLER

Giyim ve kuşamına çok dikkat eden İkizler bireyi, bu konuda harcadığı parayı çoğu zaman hesaplamaz. Alışveriş yapmak onlar için bir alışkanlık haline gelmiştir. İstediği şeyi alışveriş sırasında sadece almayı düşünen İkizler bireyi, çoğu zaman kartını son limitine kadar kullanmaktan imtina etmez.

BALIK BURCU

Elindeki parayı kontrollü şekilde kullanamayan Balık burcu bireyleri, giyimine ve bakımına düşkün olduğu için para harcamaktan çekinmez. Alışveriş onlar için kendilerine zaman ayırabildikleri bir etkinlik gibidir. Kazandıklarından daha fazlasını harcadıkları için zaman zaman parasız kalabilirler.

TERAZİ BURCU

Hayatlarında her zaman en iyi şeye sahip olmak isteyen Terazi burcu bireyi, kişisel görüntüsü ve bakımına ekstra özen gösterdiği için gün içinde her anını alışveriş yapmaya ayırabilir. Alışveriş onlar için yemek ve su gibi temel ihtiyaçlar arasında yer alır. Terazi burçları eğer hayatlarında biri varsa onları da sürekli hediyelere boğar.

ASLAN BURCU

Her an şık ve güzel görünmek isteyen mükemmeliyetçi Aslan bireyi, modayı yakindan takip eder. Bu nedenle gördüğü şeyleri almak için alışveriş yapmaktan çekinmez. Bir mağazada söz konusu ürünün pahalı olup olmaması onlar için önemli değildir. Beğendikleri bir ürünü kaç para olursa olsun mutlaka alırlar. Sonunda parasız kalsalar dahi bu zevklerinden asla vazgeçmezler.