Alkollü dürücü önce kaza yaptı, sonra polisin yanında şoför değişikliği teklif etti!

D-100 kara yolu Cevizlibağ istikametinde alkollü sürücü kontrolü kaybederek başka bir araca çarptı. Takla atan araçta yaralanan alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı. Önce polis ekibinin yanında şoför değişikliği teklif etti, ardından kendisini çeken basın mensuplarını azarladı.

Alkollü dürücü önce kaza yaptı, sonra polisin yanında şoför değişikliği teklif etti!

D-100 kara yolu Cevizlibağ istikametinde saat 21.45 sularında yaşanan kazada 34 BDH 879 plakalı aracın alkollü sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek Gamze Alkaya kontrolündeki arıza yapıp emniyet şeridinde bekleyen34 ZN 7794 plakalı araca çarptı. Kazaya sebebiyet veren alkollü sürücü polis ekibibin yanında şoför değişikliği teklif etti. Hızını alamayan sürücü ardından kendisini çeken basın mensuplarına "Size bu haberi yapınca madalya mı takıyorlar?" dedi.

Alkollü dürücü önce kaza yaptı, sonra polisin yanında şoför değişikliği teklif etti! - Resim : 1

Kazazede Gamze Alkaya o anları, "Emniyet şeridinde dörtlülerim yanıyordu, dört dakika boyunca emniyet şeridinde eşim ile görüşüyordum. Aracımın arızasıyla alakalı eşime bilgi veriyordum. Eşim otomotivci çünkü. Eşim arızayı tespit edip yavaş yavaş geliyorsa gelebilirsin, dedi. Araba gitmiyordu, çekici çağıracaktım, o anda anlık bir şekilde arkamdan bir araç vurdu. Şoför değişikliği teklif etti. Biz sigortacıyız bunu kabul etmedik. Emniyet görevlisinin yanındaydık zaten. Ben emniyet görevlisinin yanında kesinlikle bir usulsüzlük yapamam. Memur bey de kabul etmedi" ifadeleriyle açıkladı.