Alkollü kadın sürücü ortalığı ayağa kaldırdı: Onlara çarpmadım, öptüm

Antalya'da komalık halde kullandığı araçla 5 araca çarpıp, en son polis arabasına çarparak duran Rüya. E adlı genç bir kadın, ortalığı ayağa kaldırdı. Kaza yapmadığı söyleyen alkollü kadın "Çarpmadım, onları öptüm" dedi.

Alkollü kadın sürücü ortalığı ayağa kaldırdı: Onlara çarpmadım, öptüm

Birçok araca çarpıp kaçan bir sürücüye dair ihbar alan Antalya trafik ekipleri gerekli önlemleri alarak şüpheli araca dur ihtarında bulundu. Ancak aracın sürücüsü durmak şöyle dursun 4 araca daha çarparak ilerlemeye devam etti. Şüpheli araç en sonunda yolunu kesen polis otosuna çarparak durabildi. 

 21 yaşında olduğu öğrenilen 2.40 promil alkollü Rüya E. polise zor anlar yaşattı. Araçtan inmemek için direnen Rüya E. kendini araca kilitledi. Ancak bir süre sonra alkol ve sıcağın etkisi ile fenalaşarak kapıyı açtı. Ayakta duramayacak kadar sarhoş olan kadın kendini çimlerin üzerine attı. Polis ekipleri alkolü kadını hastaneye götürmeden önce yüzünü yıkayarak ve karton sallayarak serinletmeye çalıştı. 

 Zorlukla ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan genç kadın bu kez de hastaneden kaçtı. Polis ekiplerince yakalanan Rüya E., yeniden hastaneye getirildi. Alkol komasına girdiği belirlenen Rüya E.'nin tedavisi sürüyor. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, kadının kaçmaması için de önlem aldı. Rüya E.'nin aracı ise incelemeden sonra trafik otoparkına çekildi.

Rüya E. ilk ifadesinde kaza yapamadığını iddia ederek, "Ben otomobillere çarpmadım, onları öptüm" dedi.