Alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı, vatandaşlar araçta sıkışan sürücü için seferber oldu!

Avcılar'da alkollü olduğu iddia edilen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 2 araca çarptıktan sonra yan yattı. Otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, mahalle sakinleri yan yatan otomobilin devrilmesini engellemek için seferber oldu.

Alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı, vatandaşlar araçta sıkışan sürücü için seferber oldu!

Akşamüstü saat 19.30 sularında Avcılar/Ambarlı Mahallesi'nde yaşanan kazada, Metin Özcan isimli sürücü kullandığı 34 FJ 7859 plakalı otomobille Şahin Caddesi'ne hızla girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 2 otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle yan yatan otomobilin sürücüsü araç içinde sıkıştı.

Alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı, vatandaşlar araçta sıkışan sürücü için seferber oldu! - Resim : 1

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışırken, mahalle sakinleri ise yan duran otomobilin devrilmemesi için elleriyle aracı tuttu. Çalışmalar sonucu kurtarılan sürücü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Metin Özcan'ın ağır yaralı olduğu öğrenildi.  

Kaza anlarına tanık olan Feyzullah Arabacı, sürücünün alkollü olduğunu, hızla caddeye girdikten sonra otomobillere çarparak yan döndüğünü söyledi.