Alman basını tek tek yazdı! Julian Nagelsmann’ın kuyusunu kazan futbolcular belli oldu!

Bayern Münih’te görevden alınan Julian Nagelsmann’ın gönderilmesine neden olan 6 futbolcunun kimler olduğu ortaya çıktı. Alman basınının haberine göre Manuel Neuer, Sven Ulreich, Serge Gnabry, Leroy Sané, Jamal Musiala veya Sadio Mané ayrılığa zemin hazırladı.

Alman basını tek tek yazdı! Julian Nagelsmann’ın kuyusunu kazan futbolcular belli oldu!

Bayern Münih, Almanya Ligi’nin 25.haftasında deplasmanda konuk olduğu Bayern Leverkusen’e 2-1 yenildi. Bu yenilgi sonrası Teknik Direktör Julian Nagelsmann ile yollar ayrıldı. Nagelsmann’ın ayrılığı sonrası takımın başına Alman teknik adam Thomas Tuchel getirildi.

Alman basını tek tek yazdı! Julian Nagelsmann’ın kuyusunu kazan futbolcular belli oldu! - Resim : 1

FUTBOLCULARLA ARASI KÖTÜYDÜ

Bu kararın ardından ayrılığın detayları ortaya çıktı. Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre Nagelsmann’ın takımdaki bazı futbolcular ile arasının kötü olmasının da gönderilme nedenlerinden biri olduğu belirtildi. Nagelsmann’ın arasının kötü olduğu isimler de belli oldu.

Alman basını tek tek yazdı! Julian Nagelsmann’ın kuyusunu kazan futbolcular belli oldu! - Resim : 2

NAGELSMANN’IN ARASININ KÖTÜ OLDUĞU İSİMLER BELLİ OLDU

Manuel Neuer ve Sven Ulreich, 'Bild'in adlarını ve soyadlarını bu 'kara listeye' koyduğu ilk iki oyuncu. Bu futbolcular, Bavyera ekibini kaleci antrenörü olan Tapalovic'in görevden alınması nedeniyle Nagelsmann’a kızgındı.

Bu futbolcuların yanı sıra Serge Gnabry, Leroy Sané, Jamal Musiala veya Sadio Mané’nin de hocayla arasının kötü olduğu belirtildi.