Almanya'da bisikletle yola çıktı, 4,5 ay sonra Kayseri'ye geldi! Tek bir gayesi var

Almanya'da büyüyen Hoffmann, 7 yıl önce babasının bir Türk olduğunu öğrendi. Geçtiğimiz aylarda Almanya’dan bisikletle yola çıkan Hoffmann tam 4,5 ay süren yolculuğun ardından Türkiye’ye geldi ve Kayseri’de babasıyla buluştu.

Almanya'da bisikletle yola çıktı, 4,5 ay sonra Kayseri'ye geldi! Tek bir gayesi var

Madeline Hoffmann’ın başına dizileri aratmayacak bir olay geldi. Almanya'da büyüyen Hoffmann, 7 yıl önce babasının bir Türk olduğunu öğrendi. 33 yaşındaki Madeline babasıyla tanışmak için 23 Ağustos tarihinde bisikletiyle Almanya’dan çıkarak Kayseri’ye geldi.

Almanya'da bisikletle yola çıktı, 4,5 ay sonra Kayseri'ye geldi! Tek bir gayesi var - Resim : 1
 
“YOLCULUK 4.5 AY SÜRDÜ”

Yaklaşık 4,5 ay süren yolcuğun ardından Kayseri'ye ulaşan Hoffmann, 64 yaşındaki babası Duran Tekin ile bir araya geldi.  26 yaşında yarı Türk olduğunu öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşadığını ve "kökeninin diğer yarısını keşfetmek ve kendini bulmak" için bir yolculuğa çıkmaya karar verdiğini belirtti.

Almanya'da bisikletle yola çıktı, 4,5 ay sonra Kayseri'ye geldi! Tek bir gayesi var - Resim : 2

“TARİFİ ÇOK ZOR”

Madeline “Farklı duygular vardı çünkü babamla ilk defa buluşacaktım. 33 yıldır bu anı bekliyordum. Bu anı yaşamak için bisikletle 4,5 aydır seyahat ediyorum. Apartmanın girişine gelince çok tuhaf bir andı. Nasıl hissetmem gerektiğini, ne olacağını bilmiyordum. Aşağıya geldiğini biliyordum ve bakmaya korktuğum için kapıya sırtımı döndüm. Neler hissettiğimi tarif etmeye çalışmak çok zor. İkinci parçamın geldiğini görmek çok ilginçti. Çok güzel duygu." İfadelerini kullandı.