Alman Aşk Adası'nda yaşananlar akıllara durgunluk getirdi! Kameraların önünde cinsel ilişkiye girdiler

Almanya’da geçtiğimiz gün yayınlanmaya başlayan Adam sucht Eva (Adem Havva’sını Arıyor) programında yaşananlar akıllara durgunluk getirdi. Skandal görüntüler tüm çıplaklığı ile yayınlandı.

Alman Aşk Adası'nda yaşananlar akıllara durgunluk getirdi! Kameraların önünde cinsel ilişkiye girdiler

Alman RTL kanalında yayınlanan ve İngiltere’de yayınlanan Love Island programına benzer bir formatı olan Adam sucht Eva’da programındaki görüntüler şoke etti. Issız bir adaya gönderilen 8 yarışmacının yaşadıkları ekrana getiren programda yarışmacıların bazıları kameraların önünde cinsel ilişkiye girmekten çekinmedi.

Alman Aşk Adası'nda yaşananlar akıllara durgunluk getirdi! Kameraların önünde cinsel ilişkiye girdiler - Resim : 1

Neredeyse yarışma boyunca tüm faaliyetlerini çıplak gerçekleştiren yarışmacıların görüntüleri, izleyicileri şoke etti. Geçtiğimiz gece altıncı sezonu başlayan reality şov dünya basınının gündemine bomba gibi düştü. Sahnelerin sansürlenmeden yayınlandığı programın yapımcıları ise "çiftlerin çıplak buluşurlarsa birbirlerini daha iyi tanıyabilecekleri" açıklamasını yaptı. 

Alman Aşk Adası'nda yaşananlar akıllara durgunluk getirdi! Kameraların önünde cinsel ilişkiye girdiler - Resim : 2

Bunun nedeni, kıyafetlerin sosyal statüyü iletme gücüne sahip olması ve görünüşe göre bir kişinin kültürel inançlarını oluşturmak için kullanılmasıdır.