Ayça Ayşin Turan o pozla yeni yaşını kutladı! "Kalpsiz olacağına Alp'siz ol"

Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ayrılıklarının ardından gündeme sık sık geliyor. Son olarak 30. yaş gününü kutlayan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın o pozuna ilginç yorumlar geldi.

Ayça Ayşin Turan o pozla yeni yaşını kutladı! "Kalpsiz olacağına Alp'siz ol"

Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz nazara geldi. Geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini noktalayan çiftin ayrılık iddiası ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

İddiaya göre; Alp Navruz, Etiler'deki ünlü bir AVM'nin alt katında bulunan bir boks salonunda birkaç farklı güzelle flörtleşti. Bütün salonun konuştuğu bu olay da dedikodulara göre Ayça Ayşin Turan'ın kulağına gidince gözde çift arasındaki ipler gerildi.

Yeni dizisi Yürek Çıkmazı’yla yakında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Navruz, şu yazılı açıklamayı yapmıştı: “Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca iddia olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Saygılarımla…”

Alp Navruz'un iddiaları reddetmesinin ardından gözler Ayça Ayşin Turan'a dönmüştü. Güzel oyuncunun ayrılık hakkında hiçbir açıklama yapmaması iddiaların doğru olduğunu düşündürdü.

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın paylaşımı takipçilerinden destek mesajları aldı. 25 Ekim'de 30 yaşına giren Turan, sosyal medya hesabından pozunun paylaşıp "Hoş geldin 30… Ne iyi geldin" notunu düştü. Ayça Ayşin Turan'ın bir takipçisi, "Kalpsiz olacağına Alp'siz ol" gibi ilginç yorumlarda bulundu. İşte, Ayça Ayşin Turan'ın o pozu...

Ayça Ayşin Turan o pozla yeni yaşını kutladı! "Kalpsiz olacağına Alp'siz ol" - Resim : 1