Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin sevenlerine kötü haber! O isim ayrılıyor

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonda önemli değişikliklere gitti. Dizinin sevenlerini üzecek haber geldi. Bir oyuncunun diziden ayrılacağı öğrenildi.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin sevenlerine kötü haber! O isim ayrılıyor

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi "Alparslan Büyük Selçuklu"da flaş bir ayrılık yaşanacak. Dizinin sevenlerine üzecek haberi tv100'den Birsen Altuntaş duyurdu. Yeni sezonda bir ismin yer almayacağı öğrenildi. 

Diziye yeni isimler katılmıştı

TRT 1’in Akli Film imzalı dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun başrol oyuncusu Barış Arduç’un dijital dizi projesi “Kulüp”ün çekimleri nedeniyle sezon finalinin hemen ardından ekip 2 bölüm daha çekmiş ve yeni yayın dönemine hazırlık yapmıştı. Yeni sezon tanıtımı ilk yayınlanan dizi de olan projeye Serhat Tutumluer, Kayra Zabçı, Bora Cengiz, Umut Karadağ ve Öykü Gürman katılmıştı.

Yeni sezonda sevilen oyuncu olmayacak

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde yeni sezonda flaş bir ayrılık yaşanacak. Rekortmen dizide Tuğrul Bey karakterine hayat veren Barış Bağcı projeye veda etti. Başarılı oyuncu şu günlerde yeni gelen projeleri değerlendiriyor.  Konya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Bağcı, ayrıca son yıllarda Diriliş, Çember ve Masumlar Apartmanı’nda rol almıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin sevenlerine kötü haber! O isim ayrılıyor - Resim : 1