Alparslan: Büyük Selçuklu’da gerilim dorukta! Tuğrul bey ölecek mi? Alparslan: Büyük Selçuklu 40.bölüm izleme ekranı!

Başrolünde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in yer aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi severler Alparslan: Büyük Selçuklu’nun son bölümünü izlemek için arama motorlarında son bölümü araştırıyor. İşte Alparslan: Büyük Selçuklu 40.bölüm izleme linki….

Alparslan: Büyük Selçuklu’da gerilim dorukta! Tuğrul bey ölecek mi? Alparslan: Büyük Selçuklu 40.bölüm izleme ekranı!

TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları seyircisiyle buluşan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde gerilim ve heyecan sürüyor. İzleyicilerinden tam not alan dizinin son bölümü yayınlandı. Yayınlanan son bölümde kurduğu tertiple Surmari'ye sızan Alparslan, Bizans askerlerini öldürerek hanı fethetmiştir.
 
Besasiri öldü mü, yoksa bir yolunu bularak hayatta kalmayı başardı mı? 

Alparslan kurduğu tertiple Surmari'ye sızmış ve Bizans askerlerini kılıçtan geçirerek Alexander'ı tutsak alıp hanı fethetmişti. Besasiri'yi ise alevlerin ortasında bırakarak dışarı çıkmıştı. Besasiri öldü mü, yoksa bir yolunu bularak hayatta kalmayı başardı mı? 

 Alparslan yaptığı bu fetih ile Ani'ye olan yürüyüşünü bir adım daha ileriye götürme fırsatı elde etmiştir. Vaspurakan konusunda Tuğrul’dan beklediğini desteği göremeyen Yınal, isyanın korunu iyice harlamıştır.
 

 

 ALPARSLAN :BÜYÜK SELÇUKLU BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ