Game of Thrones'a Türk aktör!.. 'Sinema filminde benimle çalışacaklarını söylediler'

'Diriliş Ertuğrul' ve 'Payitaht Abdülhamid' ile üne kavuşan Alper Atak, 'Game of Thrones'un yakında çekilecek sinema filminde rol alacağı öğrenildi.

Game of Thrones'a Türk aktör!.. 'Sinema filminde benimle çalışacaklarını söylediler'

TRT'de yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde canlandırdığı 'Antheus' karakteriyle beğenilen, ardından 'Payitaht Abdülhamid' de Holo Paşa rolüyle seyirciyle buluşan Alper Atak, kariyerinde önemli bir adım attı.

Game of Thrones'a Türk aktör!.. 'Sinema filminde benimle çalışacaklarını söylediler' - Resim : 1

Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre Atak, Alper Atak 'Game of Thrones'un yakında çekilmesi planlanan sinema filminin oyuncu kadrosuna seçildi.

Alper Atak konuyla ilgili şunları söyledi...

"Game of Thrones'un sinema filmi için gelen davet üzerine gittik görüşmelerimizi yaptık. Sinema filminde benimle çalışacaklarını söylediler. Şimdi kendilerinden çekimler için haber bekliyorum. Oynayacağım rol de belli ama sözleşme gereği bunu söylemem doğru olmaz. Benim için çok heyecan verici. Görüşme süreci de güzel bir tecrübe oldu."

Oyuncu, "Sizinle nasıl bağlantı kuruldu?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Geçen yıl San Francisco Eyalet Üniversitesi'nin tiyatro bölümünde 6 ay boyunca ileri oyunculuk dersleri almıştım. Oradaki bir hocamızın aracılığıyla bağlantı kuruldu benimle."