Altın dolu poşet iş yerinde unutuldu, gözünü bile kırpmadan tek bir şey yaptı

Edirne’de bir helvacıda satış yapan Serkan Yassıtepe iş yerinde 40 bin liralık paket unutulduğunu fark etti. söz konusu paketi açan Yassıtepe içinde 40 bin TL değerinde altın buldu. Hemen paketin üzerinde yazan kuyumcuya giden adam altınların sahibine ulaşarak paketi teslim etti.

Altın dolu poşet iş yerinde unutuldu, gözünü bile kırpmadan tek bir şey yaptı

Edirne’nin Çilingirler Caddesi’nde bulunan bir helvacı dükkanında çalışan Serkan Yassıtepe mesai saatleri içindeyken dükkanda kimseye ait olmayan bir paketi fark etti. Paketi açan Yassıtepe, paketin içinde gerdanlık ve bileklik gördü. Söz konusu paketin üstünde kuyumcunun adının yazdığını görünce direkt o adrese gitti.

“40 BİN TL DEĞERİNDE ALTINLARI UNUTTUĞUNUN FARKINDA BİLE DEĞİL”

Yassıtepe, yaşanan olayı şöyle anlattı: “Dükkanımıza gelen müşterinin siparişlerini hazırladım. Daha sonra o müşterimiz gitti. İlerleyen dakikalarda masanın üzerinde paket gördüm. Paketin içini açtığımda altın takılar olduğunu gördüm ve daha sonra paketin üzerinde yazan kuyumcuya gittim. Kuyumcuda yaptığımız görüşmelerin ardından paketi unutan kişiyi bulduk ve teslim ettik. Kişiyle görüştüğümde altınları unuttuğunun farkında bile olmadığını söyledi. Kuyumcu, bileklik ile gerdanlığın değerinin 40 bin lira olduğunu belirtti.