Altın fiyatlarını çok önceden tahmin eden İslam Memiş "1400 TL'ye gram altın almayın" demişti. Yeni bomba açıklamasını da yaptı

Para ve Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatlarındaki kritik sınırı açıkladı. Altın yatırımcılarına uyarılarda bulunan Memiş belirli bir zamanı işaret etti.

Altın fiyatlarını çok önceden tahmin eden İslam Memiş "1400 TL'ye gram altın almayın" demişti. Yeni bomba açıklamasını da yaptı

Para ve Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, daha önce yaptığı bir incelemede 1.400 TL üzerinde gram altının alınmaması konusunda bir paylaşım yapmıştı. Memiş yeni yaptığı değerlendirmesinde, belirli bir zaman dilimini işaret etti ve bunun altını olan vatandaşlar tarafından uygulanması gerektiğini belirtti.

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT

Altın fiyatlarında ani hareketlilik yaşanmaya başladı. Doların 24 TL'ye kadar yükselmesi, gözlerin altın fiyatlarına çevrilmesine sebep oldu. Yatırımcılar “Altın ne zaman alınmalı ve Gram altın şimdi alınmalı mı?” gibi soruların cevaplarını araştırıyor. Yaptığı tahminler ile gündemde yer bulan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın satın alacak kişileri uyardı. Uzman isim İslam Memiş, ekonominin başına getirilen Mehmet Şimşek ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ZİRVE YENİLENDİ!

Sıradışı önerileri ile yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş borsa, altın ve dolar hakkında kritik açıklamalar yaptı. Gram altın 1400 TL'yi aşarak 1474 TL'ye kadar yükseldi ve zirveyi yeniden güncelledi. Yatırımcılar da gram altın alıp almama konusunda kararsız kaldı.

GRAM ALTIN TAHMİNİ GELDİ

Uzman isim İslam Memiş, Mehmet Şimşek döneminden sonra önemli uyarılarda bulundu. Yatırımcıların son derece tedbirli olması gerektiğini dile getiren Para ve Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, döviz ve altın fiyatlarında düşüşlerin meydana geleceği, Türk Lirası'nın diğer piyasa para birimlerine göre daha değerli olacağını aktardı. Ekonomi uzmanı Memiş, sözlerine ekledi, "Ancak, Türk lirasının değer kazanacağına dair öngörüler olsa da zaman içerisinde bu durumun kalıcı olup olmaması net değil. Zamanla ekonomi toparlanabilir diye belirtti. Dolar, euro ve gram altın alımları yapanlar ise hayal kırıklığına uğrayabilir." Seçim öncesi kuyumculardan yoğun talep oluşturanlar da hayal kırıklığına uğrayabilirler" ifadelerine yer verdi.