Altın Koza'da Onur Ödülleri açıklandı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülü'nün verileceği isimler açıklandı. Sinema ve tiyatrosunun usta isimleri Cihan Ünal ve Perran Kutman bu yıl ki ödülün sahipleri oldu.

Altın Koza'da Onur Ödülleri açıklandı

Adana Büyükşehir Belediyesince 18-24 Eylül'de gerçekleştirilecek 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde onur ödüllerinin sahipleri açıklandı.

Adana Altın Koza Film Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl Onur ödüllerine Türk sineması ve tiyatrosunun usta isimleri Cihan Ünal ve Perran Kutman layık görüldü.

Yürütme Kurulu Başkanlığını Menderes Samancılar’ın üstlendiği festivalde, "Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması", "Belgesel Film Yarışması", "Uluslararası Kısa Film Yarışması", "Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması" ve "Adana Kısa Film Yarışması" bölümleri yer alacak.

KURU OTLAR ÜSTÜNDE İLK KEZ GÖSTERİLECEK

Merve Dizdar'a Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü getiren Nuri Bilge Ceylan imzalı "Kuru Otlar Üstüne" filmi, Altın Koza Film Festivali'nde gösterilecek.

Film, Türkiye’de ilk kez Altın Koza’da sinemaseverlerle buluşacak.

Festival, 24 Eylül'de sona erecek.